Hi-Level 8 GB RAM'e 520 TL verilir mi?

Efe elmas

Hectopat
Daha fazla  

Arkadaşlar benim halihazır da 8 GB RAM'im var ve yukarıda verdiğim linkte ki RAM ile aynı model. RAM yükseltmesi yapmayı düşünüyorum sorun yaşamamak için aynı model RAM almak istiyorum. Size sorum şu bu RAM'in fiyatı 520 TL ve çok pahalı. Sizce bu RAM'a bu kadar para verilir mi? İleride fiyatlar düşer mi?

Sizdeki halihazırda bulunan RAM'i satıp elinizdeki para ile yükseltme yapsanız nasıl olur? 🤔

Arkadaşlar benim halihazır da 8 GB RAM'im var ve yukarıda verdiğim linkte ki RAM ile aynı model. RAM yükseltmesi yapmayı düşünüyorum sorun yaşamamak için aynı model RAM almak istiyorum. Size sorum şu bu RAM'in fiyatı 520 TL ve çok pahalı. Sizce bu RAM'a bu kadar para verilir mi? İleride fiyatlar düşer mi?

CL ve frekans değerleri aynı olduğu sürece farklı model alabilirisin.

Kalitesiz bir marka, aynısını almak zorunda değilsiniz, elinizdekini satışa çıkarıp yeni RAM alabilirsiniz ya da aynı değerlerde farklı bir RAM alabilirsiniz.

Hepinize teşekkürler. Peki sizce kaç TL'den satışa çıkarmalıyım RAM'i?
Sıfır RAM fiyatlarına bak, senin ne kadar paraya ihtiyacın var? Elindeki parayı birleştirip satıştan gelen para ile bir ram alabilir misin? Bunları göz önünde bulundur.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı