Hi-Level RAM Takılınca PC'nin Çalışmama Sorunu

erdemblkc

Hectopat
Kişisel bilgisayarımda 4 GB HI LEVEL RAM var. Yanına aynı marka modelin 2 GB olanını aldım. Aldığım RAM'i normal taktığım zaman çalışmıyor fakat BIOS arayüzüne girip takınca Yüklü bellek (RAM): 6,00 GB (kullanılabilir miktar 3,98 GB) diyor ve bilgisayarı yeniden başlattığım zaman, bilgisayar açılmıyor. Kullandığım zımbırtılar bunlar yardım ederseniz sevinirim.

Hi-Level 4GB 1333MHz DDR3 Soğutuculu Ram (HLV-PC10600D3/4G) Fiyatı

Hi-level 2gb 1333mhz Ddr3 Soğutuculu Ram (hlv-pc10600d3/2g) - n11.com

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam PC açıkken RAM sökülüp takılır mı? Yapma Allah aşkına. Anakartı yakarsın. Çok yanlış bir uygulama uyarayım dedim.
Ayrıca format atmanız bios ile alakalı bir durum değil. RAM sorunu format atarak düzelmez. Sonuçta driver sorunu değil bu. Donanımsal bir sorun.

Hocam PC açıkken RAM sökülüp takılır mı? Yapma Allah aşkına. Anakartı yakarsın. Çok yanlış bir uygulama uyarayım dedim.
Ayrıca format atmanız bios ile alakalı bir durum değil. RAM sorunu format atarak düzelmez. Sonuçta driver sorunu değil bu. Donanımsal bir sorun.
Keşke bunu 5 dakika daha önce okusaydım cehalet işte RAM’i takarken bios ara yüzünde yanıl kokusu geldi ve pc kapandı. Düğmeye bastığım zaman fanlar dönüyor fakat ne görüntü ne de klavye ışıkları gelmiyor.

Keşke bunu 5 dakika daha önce okusaydım cehalet işte RAM’i takarken bios ara yüzünde yanıl kokusu geldi ve pc kapandı. Düğmeye bastığım zaman fanlar dönüyor fakat ne görüntü ne de klavye ışıkları gelmiyor.
Geçmiş olsun diyebilirim sadece. PC açıkken depolama birimi harici bileşen PC ye takılmaz yada sökülmez. Bunu unutmayın. (Monitör, klavye gibi dış birimler hariç tabi)
Kimse de bu markaya güvenilmez demiyor, fason...
Ne alaka ben en az 10 sene kullandım o markayı. Sıkıntı çıkarmadı hiç. Bir kez gelen ürün uyumsuz çıktı. Geri gönderdim yenisi geldi ve sorunsuz kullandım. Markaya b.k atmadan önce kullanın.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı