Hi-Level SATA 3 M.2 SSD iyi midir?

Yorumu tekrar okuyun, amacınız yüksek hızlı SSD almak mı, DRAM'li düşük hızlı SSD almak mı? Bu kullanıcıya göre ve ne amaçla kullanacağına göre değişir.

3-5 MB yazma okuma hızı fark edilmez. Yüksek hız için PCI-e 4.0 bir SSD gerekir. Kingston KC3000, 980 Pro gibi. Siz bu SSD'yi Kioxia'dan birazcık daha hızlı kullanırsınız ama Kioxia kullanan en az 5 yıl, siz belki 2 yıl kullanırsınız.

Yorumu tekrar okuyun, amacınız yüksek hızlı SSD almak mı, DRAM'li düşük hızlı SSD almak mı? Bu kullanıcıya göre ve ne amaçla kullanacağına göre değişir.
Hocam adı sanı belirsiz A101 flaş bellek markası bir marka yerine sizce de bazı şeylerde belli miktarlarda feragat edip daha sağlam bir SSD daha mantıklı değil midir? Yüksek performans diye alınan disk erken ölünce yüksek performans göstermesi ne fark eder ve aradaki hız o kadar fark edebilecek mi, fark ederse de nerede ne kadar fark edecek?

Arkadaşlar okuma ve yazma hızlarını eşit veriyor ama DRAM ne? Okuma yazma hızını düşüyorsa düşürmüyor test ettim.

Neden bahsediyorsunuz siz Kioxia'nın arkasında koskoca Toshiba var siz gelmişsiniz A101 belleği diye laflıyorsunuz kullandığınız SSD'de Hi-Level! Adı duyulmamış saçma sapan bir marka. (pardon siz Kioxia'yı savunmuşsunuz ben yanlış okudum @222744 )

Neden bahsediyorsunuz siz Kioxia'nın arkasında koskoca Toshiba var siz gelmişsiniz A101 belleği diye laflıyorsunuz kullandığınız SSD'de Hi-Level! Adı duyulmamış saçma sapan bir marka.
Hocam karıştı herhalde ben Kioxia savunuyorum.
Arkadaşlar okuma ve yazma hızlarını eşit veriyor ama DRAM ne? Okuma yazma hızını düşüyorsa düşürmüyor test ettim.
Zamanla düşebiliyor ve DRAM SSDyi koruyor boş yazma ve okumalara karşı.

Arkadaşlar burada herkes çöp SSD yazmış fakat bu yorumları ciddiye almayın, SSD'nin drami olmayabilir fakat 3300 Mb/s okumaya max 1300 Mb/S yazma gözükse bile yazma hızı 2980 Mb/s olan bir SSD. Kendim 250gb versiyonunu kullanıyorum ve max performans alıyorum. Okuma hızı özellikle belirli oyunlarda çok önemlidir, fazlasıyla farkettiriyor. DRAM'li ssd alacağım diye okumasından kısmanın hiç bir anlamı yok, bu kullanıcıya ve neyi kullandığına göre değişir.

Aynı zamanda Hi Level'in 2x8 ramlerini overclocklu bir şekilde kullanan birisiyim, marka güzel ve ucuz bir marka.
No SS no güven.

3-5 MB yazma okuma hızı fark edilmez. Yüksek hız için PCI-e 4.0 bir SSD gerekir. Kingston KC3000, 980 Pro gibi. Siz bu SSD'yi Kioxia'dan birazcık daha hızlı kullanırsınız ama Kioxia kullanan en az 5 yıl, siz belki 2 yıl kullanırsınız.
Oynadığım oyunlar için SSD'nin okuma hızı önem arz ediyor ve bu okuma hızında alınabilecek en ucuz SSD'lerden bir tanesi, Pcie 4 dediğiniz 4000 Mb/S üstü SSD'ler için geçerlidir, marka kesinlikle kötü bir marka değil. Senelerdir Hi Level ramlerini overclocklu soğutmasız bir şekilde kullanıyorum. Buradaki mesele çok basit, SSD'yi hangi amaçla kullanacaksın? Hi level 250gb nvme ssd hız sonuçları Atto ve Magician üzerinden;

Dosya Ekleri

• Screenshot_1.png
    Screenshot_1.png
    50,5 KB · Görüntüleme: 33
Oynadığım oyunlar için SSD'nin okuma hızı önem arz ediyor ve bu okuma hızında alınabilecek en ucuz SSD'lerden bir tanesi, PCI-e 4 dediğiniz 4000 Mb/S üstü SSD'ler için geçerlidir, marka kesinlikle kötü bir marka değil. Senelerdir Hi-Level RAM'lerini overclocklu soğutmasız bir şekilde kullanıyorum. Buradaki mesele çok basit, SSD'yi hangi amaçla kullanacaksın? Hi-Level 250GB NVMe SSD hız sonuçları atto ve Magician üzerinden;

Oynadığım oyunlar yüksek hız arz ediyor demişsiniz oyun için SATA SSD bile yetiyor edit ve render tarzı işler için okuma yazma hızı önemlidir oyun ve gündelik kullanım için değil. Siz oturun hiç level ile bozulsun umurumda değil.

Tamam hocalarım. Arkadaş Hi-Level adlı markadan devam etsin. Eğer Hi-Level'i savunuyorsanız o zaman neden konu açıyorsunuz?

Siparişi iptal edip Kioxia Exceria G2 almasını öneriyoruz ama yok. Tamam ısrarla aldıracak değiliz, 1 yıl içerisinde hızı görelim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı