BuminKaghan Hectopat Katılım 20 Nisan 2018 Mesajlar 65 23 Nisan 2018 #1 Zamanında A101'den aldığım Hi-Level tableti uzun süreden sonra bugün elime aldım fakat güç tuşuna basınca Android yazısında kalıyor, sonra kapanıyor. Data Factory Reset attım ama sorun düzelmedi ne yapmam gerek? Son düzenleyen: Moderatör: 23 Nisan 2018
Zamanında A101'den aldığım Hi-Level tableti uzun süreden sonra bugün elime aldım fakat güç tuşuna basınca Android yazısında kalıyor, sonra kapanıyor. Data Factory Reset attım ama sorun düzelmedi ne yapmam gerek?
Nazım Paşa Megapat Zamanın Tanığı Katılım 2 Şubat 2017 Mesajlar 8.068 Makaleler 4 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Paşa 23 Nisan 2018 #2 Fason bir markanın dandik ürününe para verdiğiniz için bir bardak soğuk su içmeniz gerek. ROM atmayı deneyebilirsiniz ama sanmıyorum. Artı 0 Eksi
Fason bir markanın dandik ürününe para verdiğiniz için bir bardak soğuk su içmeniz gerek. ROM atmayı deneyebilirsiniz ama sanmıyorum.
E EL1T Hectopat Katılım 15 Mayıs 2018 Mesajlar 83 Çözümler 1 16 Mayıs 2018 #3 Öyle dandik tabletleri romla bi nebze kullanılabilir hale getirebilisiniz. Artı 0 Eksi