Hi-Level Ultra 120 GB alınır mı?

Hi-Level yazısını gördüğün yere 5 metreden fazla yaklaşma :) Bakma benim 6 yıldır Hi-Level marka RAM bellek kullandığıma, tercih edilesi bir marka değil. Depolama alanında imkan varsa Samsung gibi markaları tercih edin, bu markalar teknoloji üretir.

Kesinlikle. Daha önce RAM'ini ucuza buldum diye getirtmiştim. Tabii 80 liraydı o aralar. İlki bozuk çıktı, gönderdim. Başka bir HI-LEVEL yollandı, yine aynı durumla karşı karşıya kaldık. Daha sonrasında Kingston yollandı, sorun çözülmüştü.

Ram'de en nadir ve bozulması zor olan parçalardan biridir yani.

Beklentin çok yoksa Adata Su650, n11'de 160 liraya alınabiliyor ki A400 ve WD Green'den gene de daha iyidir. Hi Level ise no name; en kötü global marka SSD bile no name üründen daha iyidir, belli bir kaliteyi en azından garanti edebilirler, döküman ve yazılım sunarlar.
Su650'ye göre belirgin derecede iyi olan ise üst limitini 25 lira aşan Adata Su800 da düşünebilirsin.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı