Hiç alkol kullandınız mı?

Hiç Alkol kullandınız mı?

• Evet

Oy: 54 51,9%
  • Hayır

Oy: 50 48,1%

• Oy verenlerin toplamı
    104
Dini açıdan sakıncalı olması sebebiyle hiç tenezzül etmedim. Dini açıdan bağımsız olarak, insanların niye içtiğine anlam veremediğim sigara gibi bir meret. Kafa güzel olunca sağa sola zehir oluyorsun, ağzın leş gibi kokuyor (bu bir sigara iki), ayık kafa ile yapman gereken işleri saçma sapan bir şekilde bozuyorsun, insanlarla sağlıklı iletişim kuramıyorsun, en kötüsü de ayıkken "asla yapmam" dediğin şeyleri yapma potansiyelin artıyor. Bir de eğlenceden arabayla dönmeye kalktın mı, potansiyel katilsin. İçene (özellikle dozunu kaçırana) Allah selamet versin ne diyim...
Alkolün sadece dışarıda içildiğini kim söyledi hocam? Evinde alır mis gibi bilgisayar başında ya da nasıl tercih edersen o şekilde içersin sonra kafayı vurur yatarsın. Gayet de güzel ve eğlenceli oluyor. Karakterin bozuk değilse alkollüyken ne evdekilere ne dışarıdakilere sataşmazsın. İçmesini bilene güzel birşey çok sık tüketilmedikçe. Bilmeyen de içmesin zaten.

Alkolün sadece dışarıda içildiğini kim söyledi hocam?
"Alkolün sadece dışarıda içildiği" bahsi yazımın tam olarak neresinde geçiyor acaba? Son verdiğim örnek, dışarıda içildiği takdirde yaşanabilecek muhtemel skandal durumlardan birisi; o örnekten bu çıkarımı yapmamışsındır umarım.

Karakterin bozuk değilse alkollüyken ne evdekilere ne dışarıdakilere sataşmazsın.
Katılmıyorum, sataşan sarhoş adamın kafası yerinde olmuyor zaten. Ne yaptığını bilmeyen birinden ne tür "karakterli bir davranış" beklenebilir ki?

"Alkolün sadece dışarıda içildiği" bahsi yazımın tam olarak neresinde geçiyor acaba? Son verdiğim örnek, dışarıda içildiği takdirde yaşanabilecek muhtemel skandal durumlardan birisi; o örnekten bu çıkarımı yapmamışsındır umarım.

Katılmıyorum, sataşan sarhoş adamın kafası yerinde olmuyor zaten. Ne yaptığını bilmeyen birinden ne tür "karakterli bir davranış" beklenebilir ki?
Yanıtladığım mesajınızda sanki öyleymiş gibi yazmışsınız çünkü. Dışarıda değilsen o yazdığınız şeylerin çoğunu yapma şansınız yok zaten. Ne yaptığını bilmeyen biri diye birşey yok içki içince öyle yerlerde sürünmezsin (ilk içişlerin değilse) bilincin yerinde olur yani zombileşmiyorsun. Alkol öyle birşey yaptırıyor olsa yasal olarak alamazsın bile zaten. Ha senin karakterin bozuksa kalkıp aile üyelerine bile sataşırsın yapan bir ton kanı bozuk adam var. Yani işin özeti bilmeden yorum yapmamak gerekiyor.
Dini açıdan sakıncalı olması sebebiyle hiç tenezzül etmedim. Dini açıdan bağımsız olarak, insanların niye içtiğine anlam veremediğim sigara gibi bir meret. Kafa güzel olunca sağa sola zehir oluyorsun, ağzın leş gibi kokuyor (bu bir sigara iki), ayık kafa ile yapman gereken işleri saçma sapan bir şekilde bozuyorsun, insanlarla sağlıklı iletişim kuramıyorsun, en kötüsü de ayıkken "asla yapmam" dediğin şeyleri yapma potansiyelin artıyor. Bir de eğlenceden arabayla dönmeye kalktın mı, potansiyel katilsin. İçene (özellikle dozunu kaçırana) Allah selamet versin ne diyim...
Sağa sola zehir olamazsın mesela. Kendi başına evinde içiyorsan kalkıp da ağzınızın kokusunun da bir önemi yok sabah kalkar düzeltirsin. Zaten ayık kafayla yapman gereken birşey varsa da içmezsin olur biter. İnsanla iletişime geçmiyorsun. Ayıkken de yapmadığın şeyleri falan yapmazsın o tarz birşey değil içki. Arabayla da dönmeyeceksin zaten kalkıp içkili araba süremezsin suç bu. Kendim de içiyorum evimde kalkıp daha kimseye saldırmadım çünkü karakterim bozuk değil en sarhoş anımda bile ne yaptığımın farkındayım. İçki sağlıklı birşey değil ama dozunu kaçırmaz ayda 2 3 kere içersen sorun yaşamazsın.

Yanıtladığım mesajınızda sanki öyleymiş gibi yazmışsınız çünkü. Dışarıda değilsen o yazdığınız şeylerin çoğunu yapma şansınız yok zaten. Ne yaptığını bilmeyen biri diye bir şey yok içki içince öyle yerlerde sürünmezsin (ilk içişlerin değilse) bilincin yerinde olur yani zombileşmiyorsun. Alkol öyle bir şey yaptırıyor olsa yasal olarak alamazsın bile zaten. Ha senin karakterin bozuksa kalkıp aile üyelerine bile sataşırsın yapan bir ton kanı bozuk adam var. Yani işin özeti bilmeden yorum yapmamak gerekiyor.

Sağa sola zehir olamazsın mesela. Kendi başına evinde içiyorsan kalkıp da ağzınızın kokusunun da bir önemi yok sabah kalkar düzeltirsin. Zaten ayık kafayla yapman gereken bir şey varsa da içmezsin olur biter. İnsanla iletişime geçmiyorsun. Ayıkken de yapmadığın şeyleri falan yapmazsın o tarz bir şey değil içki. Arabayla da dönmeyeceksin zaten kalkıp içkili araba süremezsin suç bu. Kendim de içiyorum evimde kalkıp daha kimseye saldırmadım çünkü karakterim bozuk değil en sarhoş anımda bile ne yaptığımın farkındayım. İçki sağlıklı bir şey değil ama dozunu kaçırmaz ayda 2 3 kere içersen sorun yaşamazsın.

Katılıyorum alkole aşırı şeytan işiymiş gibi bakılıyor. Aslında kör kütük sarhoş etse bile yapacağın maximum şey eski sevgiliye yazmak veya kusmak olur.

Katılıyorum alkole aşırı şeytan işiymiş gibi bakılıyor. Aslında kör kütük sarhoş etse bile yapacağın maximum şey eski sevgiliye yazmak veya kusmak olur.
Şeytan işilik birşey yok zaten tadı rezalet olduğundan kalkıp 2 günde bir de içemiyorsun gözünde büyüyor. Korkunç bir travman falan yoksa bağımlısı olmazsın. İnsanın içi sorunluysa içki içse ne içmese ne hergün bir ton korkunç şey yaşanıyor hepsinin kaynağı içki mi? İçip de sadece efkar yapan eğlenen üzülen bir ton adam var.

Bizzat kendim içiyorum daha ne sağa sola zarar verdim ne apartmana rahatsızlık verdim. Saat 1 gibi oturuyorum sabah ışıkları gelene kadar içiyorum planladığım oyunları oynayıp müzik dinleyip efkar yapıp yatıyorum. Sanki her içki içen kalkıp eşini dövüyormuş gibi yazmak çok saçma bence.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı