Wopsle
Hectopat
- Katılım
- 29 Aralık 2020
- Mesajlar
- 847
- Çözümler
- 2
Daha fazla
- Cinsiyet
- Erkek
Hocam öncelikle teşekkürler. Bana da gruptaki başka bi kız yapmıştı. Ne yapıyorsun falan diye. Ama kız zamanında arkamdan konuştuğu için sizin gibi soğuk yaptım. O gün bu gündür yazmıyor. 2 kız 2 erkektik demiştim ya. İşte arkadaş bizim yakışıklımızdı. Zaten 2 kişiyiz ama dediğim gibi ortalama tipte birisiyim sanırsam. O kızda idare ederdi. Esmer zayıf kısaydı işte. Bu detayları vermeme pek de gerek yoktu ama neyse. Bir kaç ay önceki 4 kişilik arkadaş grubuyla o çocuk konuşmaya devam ediyor. Ama ben eskisi gibi olmadığından dolayı pek görüşmüyorum. Zaten beni de dışlıyorlardı ufaktan. İstemedikleri için daha da yanlarına gitmedim. Küçük düşmeye gerek yok.Bro %100 aynısını ortaokulda yaşadım. 8 kişiydik 4 erkek 4 kız yaz tatilinin ilk 30 günü her gün ama her gün görüşüyorduk.
Sonra erkeklerin en yakışıklısıyla kızların en güzeli sevgili oldu
tabii 6 aya ayrıldılar, bilirsin böyle ortamlarda güzel ve yakışıklıların etrafına dağılır diğer insanlar. 2 erkek- erkek bölündük yakışıklı eleman onlarla arkadaş oluyorsanız benimle konuşmayın dedi. Kızlardan da biriyle iletişim bitti 4 kişi 9.sınıfın sonuna kadar gitti sonra buluşalım dememize rağmen hep ektiler. kızlardan biri mesaj yazdı uzun zaman sonra, soğuk yaptım iletişim bitti.
Grubundaki insanlar kasıntıysa gitmiyor kanka bahsettiğim kızlar konsere gidelim kampa gidelim eve gece 4'te gelelim insanlarıydı.
Benim babam ise akşam yemeğinde evde olmayınca kızıyordu ortaokuldayken ve ben çocuksu duruyordum zaten yanlarında.
Bunun lise versiyonu da fizy'e katılan otobüsle haftasonu 80km gidip gezebilen alkol alan insanlar ama ille de 8/8 olacağız kaygısı yok herkesin takılabileceği başka arkadaşları da var ve aşırı samimi değiliz. Herkes kendi parasızlığıyla ya da ailesiyle dalga geçebiliyor. Kasıntı değiller
Anahtar kelime: kasıntı insanlar.
olmayanlarını bul ve eğlen! Liseyi özleyenspor.
Hocam spor salonuna yazılacağım. Yazın ortalarında. Okumayı kısmen seviyorum. Akıcı bir kitaba başlarsam 1 günde bitiririm. Spor yapmayı seviyorum. Daha önceden gitmişliğim e var. Bu gün de arkadaşım beni macfit e misafir olarak götürdü. 1.5 saat falan antrenman yaptık. Özlemişim biraz. Görüşleriniz için teşekkür ederim.Okumayı seviyorsanız, okulun kütüphanesi varsa, orada kitap okuyun.
Sportif bir ilginiz varsa, spor salonunuz varsa veya açık alanda yapılan bir spor ise oralarda ilgilendiğiniz sporu yapın.
Buralarda olmak hem size iyi gelecektir hem de oralara takılan kişilerle ister istemez temaslar başlayacaktır.
Ortaokul ve lisede arkadaşlıklar güzel olabiliyor ama sonraki süreçte devam eden de pek olmuyor.
Yani o arkadaşlıkların çoğu vakit geçirmek için geçici bir durum.
Üniversite ve askerlik arkadaşlıkları biraz daha kalıcı oluyor.
Bir de mahallenizde halka açık mekanlarda sohbet edebildiğiniz kişiler olursa, onlarla da daha samimi arkadaşlıklar gelişebiliyor.