Wopsle
Hectopat
Daha fazla
Hocam görüşleriniz benim için çok değerli. Demek istediğinizi de anlıyorum. Siyaset konusunda şey demek istiyorum. Ne zaman konuşmak istesem susturuluyorum. O eski arkadaşım biraz sorgulamadan büyütülmüş de. Ama tabi ne konuşacağımı biliyorum. Ticaret de borsa ile uğraşıyorum. Az da olsa. Çalışma konusunda bu sene geçti ama seneye derslerime asılacağım. Çok teşekkür ederim.Hocam nasıl anlarsanız anlayın ama ne yaparsam yapayım işsiz kalacağım derseniz zaten birşey başaramazsınız. Klişe gibi olsa da bu şekilde başka bir yolu yok. Her anlamda iyi olmaya bakın, her şeyi öğrenin, genel kültürünüz iyi olsun, kitap okuyun, spor yapın. Yazılım, ticaret vs. ilgilenin. Birisi çıktığında siyaset ile konuşmayı öğrenin. Kendi alanınızda başarılı olun. Yapabildiğiniz şeylerin üzerine gidin yapamadıklarınızın değil. Dil öğrenmeye çalışın, gayret edin. Yaşınız daha genç öğrenin, para kazanın, daha mutlu olun. Bu ülkede doğduk yok coğrafya kaderdir yok ben orda olsam neler yapardım falan hepsi palavra. Bende ülkenin halinden memnun değilim yalan yok ama eşeği sağlam kazığa bağlayın ki sonradan başınız yanmasın. Örnek olarak babam da beni severdi sayardı ama senden bu gidişle birşey olmaz derdi bende sinirlenirdim ne yalan söyleyeyim. Ama yalan söylediği ona gösterdim. Yer dolduran değil, yeri doldurulamayan olun.
Hocam klasik olanlar da var astigmat miyop vs. ama tek gözüm görmüyor. Göz tembelliği var. Çok hassas bir de. Doktor o tarz oyunların yasak olduğunu oraya asla bir darbe gelmemesini söyledi. Çünkü gören gözüm de hassas. Kör doğmuşum. Ameliyat ile gördüğü için orayı koruman lazım diyordu.Hocam bu sizin göz hastalığınızın adı nedir?
Hocam artık discord da sarmıyor gibi. Yeni bir şeyler yapmak istiyorum. Çıkıp dışarıda takılmak istiyorum. Ama olmayınca elden ne gelir.Ben de öyleyim. Ailem haricinde konuşacak kimsem yok. Oyun oynamak da artık bana zevk vermiyor. Gidin Discord'ta sunuculara girin oralarda sohbet edin.