Hiç arkadaşım olmayacak mı?

WolreaG

Hectopat
Makaleler
4
Yer
İzmir
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RX 570, 8 GB RAM, i5-4590
Merhaba 12. Sınıfa geçtim. Çok arkadaşım yok kekemeydim eskiden çok arkadaş edinemedim. Derslerim iyi olmadığı için bir mesleğe yönelmek istiyorum ve bunun sonucunda universite hayatım olmayacak. Bu da arkadassizlik demek. Bende bu yüzden acaba okusam mi diyorum ama gereksiz yıl kaybı. Ben nerede arkadaş edileceğini bilmiyorum ve hiç yok bu yüzden gelecekte isim olurda arkadaşım olmaz bu parayı harcayamazsam diye düşünüyorum, sizin fikriniz nedir?

Lise dönemi benimde çok arkadaşım vardı atıyorum bin tane, şuan 3*5 tane var. O bin kişiden daha çok hayrı dokunuyor bana. Pek takılma bunlara.

İş hayatında illaki arkadaş edinirsiniz ve arkadaş edinmek için çok da zorlamayın derim. Kendi kendinize vakit geçirmesini öğrenin ve mesela kendi imkanlarınız doğrultusunda şehir gezebilirsiniz. Bunu da yapabilirsiniz.

kanka bi işe felan atılınca direk arkadaş edinirsin zaten
Hocam benim işim sanayide olacak. Yani ben eniştemin yanında işi öğreneceğim sonra babamin dükkanında o işi yapacağım. Dediğin şey olmuyor yani bende.

Hocam bunda dert edilecek birşey yok, daha hayatta ne yaşayacağın belli değil ki. Ha uğraşırsın birileriyle kaynayaşmaya falan oradan birkaç arkadaş bulursun yeter.

Son düzenleme:
Lise dönemi benimde çok arkadaşım vardı atıyorum bin tane, şuan 3*5 tane var. O bin kişiden daha çok hayrı dokunuyor bana. Pek takılma bunlara.
Hocam yinede önemli ama. Akşam buluşup bir yerde toplanmak, beraber etkinlik yapacak kişiler olmali bence.

İlgi alanın olan kurslara yazıl. Dil öğrenmek olur el işi olur spor olur emin ol orada senin kafanda insanlarla tanışacaksındır. Sosyal projelere de katılabilirsin orada da çok iyi kalpli insanlar var. kapı kapıyı açar bir bakmışsın istemediğin kadar arkadaşın olmuş. Zaten iş hayatında da önüne çıkacaklardır. Para harcayamam konusuna gelecek olursak hiç merak etme. Paranı kazan eğlencene git ama en önemlisi paranın belli kısmıyla gelceğin için yatırım yap baktın arkadaşın olmadı mı daha ççok yatırım yapar daha çabuk zengin olursun :D üzme kendini hiçbir durum sonsuza kadar sürmez şu an içinde bulunduğun durumu ve acıyı 2 sene sonra bile hatırlayamayacaksın.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı