Hiç bilgisi olmayan biri video seyrederek bilgisayar montajlayabilir mi?

Ben ilk bilgisayarımı bundan 9 sene önce Technopat videosuyla topladım, yaparsın. Tavsiyen ilkin videoyu izle kafana oturt yapılacakları daha sonra videoyu durdura durdura yavaşça kur, kolay aslında.
Evet,şuan kafamda bir takım şeyleri oturttum ve biraz daha zamanım var.Zaman gelene kadar daha iyi olacaktır.Teşekkür ederim ilginiz için

Zaten yapboz gibi. İşlemci için üçgen var, RAM girişlerinin uzunlukları anakartta da belli oluyor, SSD keza öyle küçük kısım yeri belli, ekran kartı falan da öyle ama asıl PSU kabloları zorlayabilir acele etmeden sakince yapın videoyu defalarca geri alarak. Hayırlı olsun şimdiden.

Zaten yapboz gibi. İşlemci için üçgen var, RAM girişlerinin uzunlukları anakartta da belli oluyor, SSD keza öyle küçük kısım yeri belli, ekran kartı falan da öyle ama asıl PSU kabloları zorlayabilir acele etmeden sakince yapın videoyu defalarca geri alarak. Hayırlı olsun şimdiden.
Teşekkürler.Psu',CPU,GPU 20+4pin güç kablosu ve SATA kabloları dışında birsey yok onlarda bana basit geldi sadece 3 tane Argb fanlarım var onların kablolarını ve kasadakı kabloları bilmiyorum

2 hafta önce sıfır bilgiyle kendim topladım başkan netteki videoları izleyerek. Sen de çok rahat yapabilirsin ve fazlasıyla zevkli oluyor ☺️

Aşırı zorlamadı diyeyim ya. Takıldığım yerlerde kasanın kullanma kılavuzuna falan baktım. Aynı şekilde anakart kullanma kılavuzuna falan. Biraz uzun sürdü sadece 😅

Hocam bazen kablolar biraz kafa karışıklığı çıkarabilir ama onun dışında bilgisayar toplamak çok kolay. Bilgisayarcı ya götürmeyin kendiniz yaparsanız çok daha iyi olur.

BIOS Windows ayarlar içinde konu açarsınız yardımcı oluruz hocam.
Cok teşekkürler ilginiz için

Aşırı zorlamadı diyeyim ya. Takıldığım yerlerde kasanın kullanma kılavuzuna falan baktım. Aynı şekilde anakart kullanma kılavuzuna falan. Biraz uzun sürdü sadece 😅
😁

Kablo takmayı bilin, termali unutmayın, eldiven takın bir şey olmaz muh.
NOT: Sorumluluk almıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı