HİÇ BİR ŞEY GEREKMEDEN "ORİJİNAL" W7 FORMAT ATMA!

• Konuyu başlatan ROG
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 0
  • Görüntüleme 1.314

ROG

Hectopat
Makaleler
1
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Lise
Merhaba arkadaşlar, yarın sizlere hiç bir şey gerekmeden " orijinal" Windows 7 format atma yöntemini göstericem. Ve driver scan programı ile format attıktan sorna driver'ları aramakla can çekişmeyeceksiniz. Eminim yararlı bir konuya değinmişimdir. Çünkü bir çok kişinin isteği, format cd'si vb. şeyler olmadan başları ağrımadan, Aile'lerine boşu boşuna 20 TL veripte format atmak için para istemeden, format atmak istiyorlar. Ve bende bunun üzerine bu gün bir pc'ye denedim ve başarılı oldum. Bu gün kendi PC'mde video çekerek sizlerin karşına gelicem. Ve anlamadığınız her türlü konuda sizlere yardımcı olucam. Video yarın akşam iftardan sonra sizlerle olucak. Tabi ceza almaz isem. :D Burdan Technopat Moderatör'lerine sesleniyorum bir kusurum olduysa affedin. Elimden geldiğince güzel Türkçe'mizin kurallarına uymaya çalıştım. Tabi insanlık hali hata yapmış olabiliriz. Neyse sevgili arkadaşlar, İftarda bu konu altında buluşalım. :D Şimdiden soru sormak isterseniz, sorularınızı alabilirim. :D

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı