Hiç ciddi anlamda kendinize benzettiğiniz bir karakter oldu mu?

Ciddi cevaplar demiştim. Sen Leon'un gördüklerinin yüzde birini bile kaldıramazsın.

Silah kaçakçılığı mı yaptın? Savaşta arkadaşlarının ölümüne mi şahit oldun? Boş ve saçma cevap yazmayın diye boşuna belirtmiyoruz.

Eki Görüntüle 1959962

Bir şeye yeteneğin var, ama başkalarının gözünde bir işe yaradığı yok.
Bir şey için ne kadar uğraşırsan uğraş işleri daha da berbat hale getirmekte de üstüne yok.
Bu şey değil mi ya, @Nizel G?
Hocam siz bence öyle biri değilsiniz ama kız tamamen aptalın teki, boşu boşuna zamanda yolculuk yapabiliyor.

Ciddi cevaplar demiştim.
Yani şu kısım biraz haklı gibi de
Sen Leon'un gördüklerinin yüzde birini bile kaldıramazsın.
Birini tanımadan böyle bir yorum yapmak ne kadar doğru, bilemedim. 🙂

Hiçbirine tam anlamıyla diyemem ama bazı yönleriyle benzettiğim birkaç karakter var. Joker, Kevin Wendell Crumb, Hannibal Lecter diyebilirim. 🙂

Hocam şimdi düşünün; Leon hayvan gibi şeylerden geçti ve biz bunu iki, üç pikselde görüyoruz. Bunları gerçekten görmeyi hiç kimse kaldıramaz.
Oyundaki karelerin gerçekte olması mümkün değil zaten, gerçekte bilmiyorum ne kadarını biliyorsunuz ama oyundaki karelerden çok daha kötü görüntüler de oluşabiliyor. Bunları görüp yaşamaya devam eden insanlar var. Çok net konuşuyorsunuz bir de genelleme yapıyorsunuz, bunlara bakmaktan zevk alan insanlar bile var. 🙂

Oyundaki karelerin gerçekte olması mümkün değil zaten, gerçekte bilmiyorum ne kadarını biliyorsunuz ama oyundaki karelerden çok daha kötü görüntüler de oluşabiliyor. Bunları görüp yaşamaya devam eden insanlar var. Çok net konuşuyorsunuz bir de genelleme yapıyorsunuz, bunlara bakmaktan zevk alan insanlar bile var. 🙂
Bence gore filmlerden ve oyunlardan zevk almak tamam denilebilecek şeyler ama gerçek bir insanın ölümünü izleyerek eğlenmek mental sorundur.

Ciddi cevaplar demiştim. Sen Leon'un gördüklerinin yüzde birini bile kaldıramazsın.

Silah kaçakçılığı mı yaptın? Savaşta arkadaşlarının ölümüne mi şahit oldun? Boş ve saçma cevap yazmayın diye boşuna belirtmiyoruz.

Hocam siz bence öyle biri değilsiniz ama kız tamamen aptalın teki, boşu boşuna zamanda yolculuk yapabiliyor.
Karakterin olgunluğu içinde bulunduğu durumları analiz etmesi gibi birçok etken varken takıldığın şey bu mu ?

Arthur Morgan, bir şekilde başıma gelenleri hak ettiğimi ve kefaret ödediğimi düşünüyorum.

Hayır, henüz bir outlaw değilim ya da onlarca sivil öldürmedim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı