Uzun mesaj olunca ben de etiketle yırtıyordum eskiden. Hatalı mesajı alıntıladığınız zaman hatayı büyütmüş oluyorsunuz. Sizin mesajınız da kurallara uymuyor sonra ve düzenlenmesi gerekiyor. Hatalı yazanı rapor ettiğinizde gereğini yaparız.
Evet ancak, moderatörler için iyi, kullanıcılar için mağduriyet doğuran bir uygulama. Çoğu zaman insan, kendi yazısını zor kontrol ederken başkasınınkini tamamen unutuyor. Suçun bireyselliği kuralını da çiğniyor bu ceza.
Haksız yere mi bilmiyorum ama çok fazla yazım yanlışından ceza yedim bir kerede yanlış yere konu açmaktan yemiştim. Edebiyatım hep zayıftı zaten virgülün ne işe yaradığını 8. sınıfta öğrenmiştim sırf sınav için.
Evet ancak, moderatörler için iyi, kullanıcılar için mağduriyet doğuran bir uygulama. Çoğu zaman insan, kendi yazısını zor kontrol ederken başkasınınkini tamamen unutuyor. Suçun bireyselliği kuralını da çiğniyor bu ceza.
Suça destek gibi oluyor. Arabada bir çizik varken ikincisi de geliyor gibi aynen. Hatalı mesaj görürseniz sadece rapor edin ve etiketleyerek cevap verin. Böylelikle düzeltmekle uğraşmazsınız.
Yemiştim. Benim gibi kurallara göz gezdirip tam okumayanlar vardır büyük ihtimal. Bir konu açmıştım resim yükleyemedim resim yükleme sitesine yükleyip link attım. O yüzden ban yedim. Ulaşından yazdım ve banım açıldı. Ancak kaybettiğim puan mıdır nedir geri gelmedi.
Hazırlamış olduğım bazı internet tarayıcısı konularında ayrıntılı olarak anlatımda bulunduğum için bir gün boyunca reklam uyarısı almıştım. Ardından moderatörler ile iletişime geçip uyarımı kaldırtmıştım.
Puan kaybetmiyorsunuz. Puan ekleniyor. Ceza puanı belirli bir sayıyı geçince de aynı cezanın süresi 1 saat yerine 1 gün gibi oluyor. Harici sitelerdeki resme olur da bir şey olursa burada gözükmez diye böyle bir kural var. @Polat Alemdar.exe