Hiç haksız yere kısıtlama yediniz mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Forumda yeniyim. İki tane uyarı yemişim bu zamana kadar. 1. uyarım bağlaç hatasıydı. 2. uyarımı ben de çözemedim. Genel olarak haksız yere de kısıtlanma yeseniz, kısıtlamayı atan kişi de neticede bir insan bazen gözden kaçabiliyor. Her insan hata yapabilir.

Yazım yanlışı olan mesajı alıntılama, adam yanlış yazmış cezasını ben yiyorum. İlk zamanlarda kızıyordum da artık düzenliyorum alıntıladığım mesajı veya etiket atıyorum.
Uzun mesaj olunca ben de etiketle yırtıyordum eskiden. Hatalı mesajı alıntıladığınız zaman hatayı büyütmüş oluyorsunuz. Sizin mesajınız da kurallara uymuyor sonra ve düzenlenmesi gerekiyor. Hatalı yazanı rapor ettiğinizde gereğini yaparız.

@starkia Paylaştığınız alışveriş sitesi burada yasaklı. Ürünleri göndermiyor ve battı. O yüzdendi. Cezanızı ben vermiştim. Kuralları okuyabilirsiniz.

@Tokiler
Screenshot_20200708-195735~2.png

Yıldız tuşuna basarak olumlu ya da olumsuz geri dönüş yapabilir, hatalı kelimeleri belirtebilirsiniz.

Uzun mesaj olunca ben de etiketle yırtıyordum eskiden. Hatalı mesajı alıntıladığınız zaman hatayı büyütmüş oluyorsunuz. Sizin mesajınız da kurallara uymuyor sonra ve düzenlenmesi gerekiyor. Hatalı yazanı rapor ettiğinizde gereğini yaparız.
Anladım, dediğim gibi eskiden kızıyordum. Aşırı uzun veya çok yanlış bulunduran mesajlar için etiket kullanıyorum, üç beş hata varsa düzenliyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı