Merhaba hocam, aynı durumdan muzdaribim ve sizin kişisel özelliklerinizde kendimi buldum. Yanlış anlamayın kendini beğenmişlik ve küstahlık olmasın, ama kendi fikrime ve düşüncelerime, ideolojime uygun bir sevgili, kız arkadaş bulamıyorum. Kendime dert etmiyorum bir nevi, hayatı sorguluyorum ve kendi özümü keşfetmiş ve "kendi kişiliğimi düzeltmek" adı altında diksiyon eğitimi, güzel dille konuşmak, hidayetli ve takvalı, Allah'ın sevdiği kullarından olmak vesilesiyle araştırmalar ve çalışmalar yapıyorum. Canınızı lütfen sıkmayın, sırf evlilik olsun, boşta kalmayayim kafası ile yanlış kararlar alıp, hayatınızı karartabilirsiniz. Bu neslin insanı, çoğunlukla bana yönelik mantıklı ve hidayetli, dindar ve hoşuma giden özellikleri barındırmadığından ötürü, ayrı eve çıkarak yanlız yaşamayı, kedi beslemeyi ve hayatımı hayırlı bir yöne adamayı düşünüyorum. Manevi huzur ve mutluluk önemlidir. Hayatınızı sırf yalnız hissediyorum, boşta kaldım, karı kız sevmiyor, toplum içerisinde dışlanıyorum vesaire düşünceler ile kafanızı doldurmak yerine hayırlı işler yaparak, kendinizi mutlu ederek hem bu dünyada huzur, hem de ahiret için çalışabilirsiniz.