Hiç kısmetim yok

Liseyi endüstri meslek lisesi makine okudum. Haliyle hiç kız arkadaşım olmadı. Üniversiteyi yine makine okudum ve yine hiç kız çevrem yoktu. Hep erkekti.

Sonra askerlikten geldikten sonra çalışmaya devam ediyorum. Evden işe, işten eve...

Sadece hafta sonu sosyalleşebiliyorum.
O da çok az. Hani desem arkadaşın arkadaşları ortak arkadaş vesilesi olsun o da çok zor. Bir kafeye gidelim vesile olsun gidecek arkadaşım da çok az.

Instagram'dan sadece 40 arkadaşım var. 2-4 tanesi kız o da okuldan.

Sigara alkol yok takvalı biriyim, aşırı dürüstüm aşırı düşünceli biriyim ama yine de olmuyor çok şükür kazancımda iyi ama yok.

Yaşım 27 ayrı evde hayat arkadaşım ile yaşamak istiyorun ama hala olmadı.

Ne yapmam lazım? Yani Instagram'dan tanıdığım kız arkadaşıma durumumu anlatsam beni uygun durumda önerir misin desem abes kaçar mı?

Hocam zaten sıkıntı dürüst olmanız. Günümüz kızları ne kadar o* keko kendisini bıçaklıyıp yakabilrcek kadar cani varsa onları tercih ediyor. Dürüst insana bakmıyorlar maalesef.

Liseyi endüstri meslek lisesi makine okudum. Haliyle hiç kız arkadaşım olmadı. Üniversiteyi yine makine okudum ve yine hiç kız çevrem yoktu. Hep erkekti.

Sonra askerlikten geldikten sonra çalışmaya devam ediyorum. Evden işe, işten eve...

Sadece hafta sonu sosyalleşebiliyorum.
O da çok az. Hani desem arkadaşın arkadaşları ortak arkadaş vesilesi olsun o da çok zor. Bir kafeye gidelim vesile olsun gidecek arkadaşım da çok az.

Instagram'dan sadece 40 arkadaşım var. 2-4 tanesi kız o da okuldan.

Sigara alkol yok takvalı biriyim, aşırı dürüstüm aşırı düşünceli biriyim ama yine de olmuyor çok şükür kazancımda iyi ama yok.

Yaşım 27 ayrı evde hayat arkadaşım ile yaşamak istiyorun ama hala olmadı.

Ne yapmam lazım? Yani Instagram'dan tanıdığım kız arkadaşıma durumumu anlatsam beni uygun durumda önerir misin desem abes kaçar mı?

Bence akışına bırakmalısınız bende aynı durumdayım ama bu tip düzgün düşünceli erkekleri genelde sade arkadaş olarak görüyorlar ve akışına bırakırsanız illaki bir şeyler olacaktır aynı şeyleri bende yaşıyorum maalesef ki elden bir şey gelmiyor.

Kızlar dürüst temiz erkek istemiyor dostum önce bunu anla. Ve sonra şu filmi izle
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Aklıma taktik geldi. Seçim zamanı ya şimdi tüm partilerin ilçelerde seçim koordinasyon merkezleri var. Kafana yatan bir partinin koordinasyon merkezine git orada hepsi beraber seçim çalışması yapıyorlar. Seçim çalışmalarına katıl genelde kızlı erkekli olur oradan sosyalleş seçim sonrası konuş arkadaş edin oradan bulursın.

Partikül oy verelim ağam.🤣

Son düzenleme:
Kendini zorlarsan illa yapmam lazım diye çok pişman olursun evlenirsin ama tonla sıkıntılar çıkar. Zamana bırak olan olur. Evlilik çağına gelen kızlar öncesinde tonla şeyler yapıyor sonra artık evleneyim aile lazım durumuna gelip evleniyorlar. Nadir iyi kız bulman.

Merhaba hocam, aynı durumdan muzdaribim ve sizin kişisel özelliklerinizde kendimi buldum. Yanlış anlamayın kendini beğenmişlik ve küstahlık olmasın, ama kendi fikrime ve düşüncelerime, ideolojime uygun bir sevgili, kız arkadaş bulamıyorum. Kendime dert etmiyorum bir nevi, hayatı sorguluyorum ve kendi özümü keşfetmiş ve "kendi kişiliğimi düzeltmek" adı altında diksiyon eğitimi, güzel dille konuşmak, hidayetli ve takvalı, Allah'ın sevdiği kullarından olmak vesilesiyle araştırmalar ve çalışmalar yapıyorum. Canınızı lütfen sıkmayın, sırf evlilik olsun, boşta kalmayayim kafası ile yanlış kararlar alıp, hayatınızı karartabilirsiniz. Bu neslin insanı, çoğunlukla bana yönelik mantıklı ve hidayetli, dindar ve hoşuma giden özellikleri barındırmadığından ötürü, ayrı eve çıkarak yanlız yaşamayı, kedi beslemeyi ve hayatımı hayırlı bir yöne adamayı düşünüyorum. Manevi huzur ve mutluluk önemlidir. Hayatınızı sırf yalnız hissediyorum, boşta kaldım, karı kız sevmiyor, toplum içerisinde dışlanıyorum vesaire düşünceler ile kafanızı doldurmak yerine hayırlı işler yaparak, kendinizi mutlu ederek hem bu dünyada huzur, hem de ahiret için çalışabilirsiniz.

Hiç tanımadığın birinin yanına gidip selam vermek doğru değil . Ya sevgilisi varsa ve terslerse ne olacak? Zaten özgüveni düşük olan adamı iyice hayattan soğutur. Hadi diyelim selam dedi kabul etti ağzı iyi laf yapmıyorsa sohbet ilerlemez ve gergin kötü bir ortam oluşur. Onun yerine arkadaşının arkadaşı falan varsa ortak tanıdıklar aracılığıyla buluşup tanışılmalı bence.

Hocam annenize söyleyin bulur birini.

Selam verdi diye bunları yapacak insanlar ile olmayacağını anlar en kötü. Başkalarının bulduğu insanlar ile evlenmek eziklikten başka bir şey değil. Yıl 2023 olmuş farkındaysanız, eski kafadan çıkalım artık. Uygun birisini kendisi arayarak bulabilir.

Selam verdi diye bunları yapacak insanlar ile olmayacağını anlar en kötü. Başkalarının bulduğu insanlar ile evlenmek eziklikten başka bir şey değil. Yıl 2023 olmuş farkındaysanız, eski kafadan çıkalım artık. Uygun birisini kendisi arayarak bulabilir.

Hocam şimdi ezik demek doğru olmaz sonuçta çoğu büyüğümüz bu yöntemle evlendi bazen bu yöntem daha iyidir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı