Hiç ölümden döndünüz mü?

Bir sinirle cama girdim, orada benden başka birisi olsaydı damarı falan patlardı heralde. Çünkü çok sert daldım o hınçla. Damarlarım dışında her yerim kesilmişti.

Evet. Okul kursuna giderken karşıdan karşıya koşarak geçiyordum ve araba tam ucu ucuna durmuştu. O an öyle bir korkmuştum kendime gelememiştim 15 dakika. İlkokulda olmuştu.

Bir de ailemin hikayesi var 2 yaşımdayken balkonda halıları sabitlemeye yarayan sandalyeye yayılarak oturmuşum, 10.katta yaşamak zor.

Bisiklet sürerken yoruldum ve durmuştum daha sonra dengemi kaybedip inşaata düşmüştüm . Hatırladıkça gülerim.

Köpekten kaçarken yoldan karşı tarafa geçmek istedim ama köpek kovalıyor diye yola bakmadım az kalsın araba ezecekti.

Bisikletle giderken alt yoldan bir anda 120 KM/H gibi bir hızla araba, ön tekerime vurdu. Bisiklet altımdan uçtu ben yerdeyim, adamlar sağ olsun hemen hastaneye götürelim vs dediler. 3-4 saat elim titremişti.

Denizde boğuluyordum. Öleceğimden emindim öyle durdum bir şey yapamadım. Size ne yaşadığımı anlatamıyorum ne diyeceğimi bilmiyorum. Çok kötüydü. Sonrada babam çekti yerden.
Birşey yapmamamın sebebi nedir bilmiyorum o anki korku mu desem değişik bir şeydi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…