Hiç ölümden döndünüz mü?

• Konuyu başlatan 156318
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 156
  • Görüntüleme 11.680
Boğuluyordum,küçükken çok hızlı oldu gözümü açtım bir anda,masmavi yüzmeyide bilmiyorum,babam çekti attı beni aşağısı beni çekiyor gibi.
Denizde boğuluyordum. Öleceğimden emindim öyle durdum bir şey yapamadım. Size ne yaşadığımı anlatamıyorum ne diyeceğimi bilmiyorum. Çok kötüydü. Sonrada babam çekti yerden.
Birşey yapmamamın sebebi nedir bilmiyorum o anki korku mu desem değişik bir şeydi.
Bendede aynısı oldu.😃

Sigortadan kapalı sandığım ana hat kablosuna elimi dokunduracakken içimden bir ses dur dedi o anda alakası yokken babam çıkageldi ve aşağıdan da kapat istersen dedi. Aşağı indiğimde yularıdaki sigorta anahtarının pasif oöduğunu ve 3 4 cm ile ölümden döndüğümü anladım. Zamanı gelmeyen ölmüyor.

4. sınıftaydım. Annem hep beni okuldan alırdı arabayla birlikte eve giderdik. Bir gün neden bilmiyorum ama annem hafif bir baygınlık geçirdi direksiyonun kontrolünü kaybetti kaza yaptık. Araba 2 defa takla atmıştı. Neyse ki ikimize de bir şey olmadı. Yakındakiler sağ olsunlar hemen ambulans çağırdılar.

Servisten inip yola atladım, karşıdan bana yakın bir araba geldi. O an bir sorguladım kendimi, çok şükür olumsuz bir olay yaşamadım servisçinin bana çıkışması hariç.

Küçükken tam hatırlamıyorum sanırım 5-6 yaşlarındaydım. Bir binada merdivenlerden çıkıyorduk. Demir korkuluk ile zemin arasında da bayağı bir boşluk var. Oradan aşağı düşüyordum ki 4 kat yükseklikten düşseydim yaşama ihtimalim yoktu. Son anda tutundum ve babam oradan çekip aldı beni. Şu an bile oradan geçerken içim bir hoş oluyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı