EmirUzun Centipat Katılım 9 Mayıs 2020 Mesajlar 96 Çözümler 1 8 Haziran 2020 #81 Megaton dedi: Karpuz dedinde dolapta var kesip yesem mi acaba? Genişletmek için tıkla... Poşette değil mi yarı kesik üstü hafif eskimiş. detista dedi: Bu tarz bir olay yaşamadım. Yaşadığını iddia eden kişilere inandığımı da düşünmüyorum. Genişletmek için tıkla... Olabilir evren bu. Son düzenleyen: Moderatör: 8 Haziran 2020
Megaton dedi: Karpuz dedinde dolapta var kesip yesem mi acaba? Genişletmek için tıkla... Poşette değil mi yarı kesik üstü hafif eskimiş. detista dedi: Bu tarz bir olay yaşamadım. Yaşadığını iddia eden kişilere inandığımı da düşünmüyorum. Genişletmek için tıkla... Olabilir evren bu.
Megaton Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Nisan 2020 Mesajlar 8.780 Makaleler 11 Çözümler 22 Yer Ötüken, Tanrı Dağları 8 Haziran 2020 #82 detista dedi: Bu tarz bir olay yaşamadım. Yaşadığını iddia eden kişilere inandığımı da düşünmüyorum. Genişletmek için tıkla... Kanka inan bence bende ilk önce yok derdim hatta küfür ederdim sonra iş değişti.
detista dedi: Bu tarz bir olay yaşamadım. Yaşadığını iddia eden kişilere inandığımı da düşünmüyorum. Genişletmek için tıkla... Kanka inan bence bende ilk önce yok derdim hatta küfür ederdim sonra iş değişti.
Yiğitt35 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Temmuz 2017 Mesajlar 9.451 Makaleler 9 Çözümler 97 Yer Bağcılar Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Türkçe öğretmenliği öğrencisi ve eski sistemler hastası :) 8 Haziran 2020 #83 Biriniz elimden tutsun, biriniz önden gidip lambayı açsın da tuvalete gideyim ya . Son düzenleyen: Moderatör: 8 Haziran 2020
EmirUzun Centipat Katılım 9 Mayıs 2020 Mesajlar 96 Çözümler 1 8 Haziran 2020 #84 Yiğitt35 dedi: Biriniz elimden tutsun, biriniz önden gidip lambayı açsın da tuvalete gideyim ya . Genişletmek için tıkla... Şarkı söle 2 sn sürüyor. Son düzenleyen: Moderatör: 8 Haziran 2020
Yiğitt35 dedi: Biriniz elimden tutsun, biriniz önden gidip lambayı açsın da tuvalete gideyim ya . Genişletmek için tıkla... Şarkı söle 2 sn sürüyor.
Megaton Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Nisan 2020 Mesajlar 8.780 Makaleler 11 Çözümler 22 Yer Ötüken, Tanrı Dağları 8 Haziran 2020 #85 EmirUzun dedi: Poşette değil mi yarı kesik üstü hafif eskimiş. Genişletmek için tıkla... Yok hiç kesilmemiş taze daha bu sabah annem soğusun diye dolaba koymuş. O zaman izcilik anımı anlatayım öyle bir şey değil ama muhabbet dönsün maksat. Son düzenleyen: Moderatör: 8 Haziran 2020
EmirUzun dedi: Poşette değil mi yarı kesik üstü hafif eskimiş. Genişletmek için tıkla... Yok hiç kesilmemiş taze daha bu sabah annem soğusun diye dolaba koymuş. O zaman izcilik anımı anlatayım öyle bir şey değil ama muhabbet dönsün maksat.
Clarence Morrow Megapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mayıs 2018 Mesajlar 4.993 Makaleler 1 Çözümler 22 8 Haziran 2020 #86 Megaton dedi: Karpuz dedinde dolapta var kesip yesem mi acaba? Genişletmek için tıkla... Bende de var. Telepati frekansları yollayıp beraber yiyek Son düzenleyen: Moderatör: 8 Haziran 2020
Megaton dedi: Karpuz dedinde dolapta var kesip yesem mi acaba? Genişletmek için tıkla... Bende de var. Telepati frekansları yollayıp beraber yiyek
EmirUzun Centipat Katılım 9 Mayıs 2020 Mesajlar 96 Çözümler 1 8 Haziran 2020 #87 Megaton dedi: Yok hiç kesilmemiş taze daha bu sabah anne soğusun diye dolaba koymuş. O zaman izcilik anımı anlatayım öyle bir şey değil ama muhabbet dönsün maksat. Genişletmek için tıkla... Ben dün yedim bugün o halde gördüm neyse konu saptı. Son düzenleyen: Moderatör: 8 Haziran 2020
Megaton dedi: Yok hiç kesilmemiş taze daha bu sabah anne soğusun diye dolaba koymuş. O zaman izcilik anımı anlatayım öyle bir şey değil ama muhabbet dönsün maksat. Genişletmek için tıkla... Ben dün yedim bugün o halde gördüm neyse konu saptı.
Yiğitt35 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Temmuz 2017 Mesajlar 9.451 Makaleler 9 Çözümler 97 Yer Bağcılar Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Türkçe öğretmenliği öğrencisi ve eski sistemler hastası :) 8 Haziran 2020 #88 @EmirUzun yazımına dikkat et bak, dilini kaybedersin 1 gün
Clarence Morrow Megapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mayıs 2018 Mesajlar 4.993 Makaleler 1 Çözümler 22 8 Haziran 2020 #89 Yiğitt35 dedi: Biriniz elimden tutsun, biriniz önden gidip lambayı açsın da tuvalete gideyim ya . Genişletmek için tıkla... Az önce gittim, destur çekerek gir korkma bir şey yok Son düzenleyen: Moderatör: 8 Haziran 2020
Yiğitt35 dedi: Biriniz elimden tutsun, biriniz önden gidip lambayı açsın da tuvalete gideyim ya . Genişletmek için tıkla... Az önce gittim, destur çekerek gir korkma bir şey yok
EmirUzun Centipat Katılım 9 Mayıs 2020 Mesajlar 96 Çözümler 1 8 Haziran 2020 #90 Yiğitt35 dedi: @EmirUzun yazımına dikkat et bak, dilini kaybedersin 1 gün Genişletmek için tıkla... Şarkı söle 2 sn sürüyor dedim . Son düzenleyen: Moderatör: 8 Haziran 2020
Yiğitt35 dedi: @EmirUzun yazımına dikkat et bak, dilini kaybedersin 1 gün Genişletmek için tıkla... Şarkı söle 2 sn sürüyor dedim .