Hiç paranormal bir olay yaşadınız mı?

Pek paranormal sayılmaz da o zamanlar küçük olduğumdan tırsmıştım biraz. Bir köpeğim vardı Elvis adında kurt kırması, bahçede bakıyorduk. Akşam güneş batarken dışarı çıktım onunla oynamaya. Biraz oynadıktan sonra yoruldum, bir kenara geçip oturdum. Elvis ise kendi çapında eğleniyordu bıraktım. Bir süre telefonla uğraştıktan sonra Elvis'in havlamasını duydum, kafamı kaldırıp baktım ki duvara doğru havlıyor. Hava da hafif karanlık, o zamanlar köpeğim kısa süredir bizde olduğundan çok rivayet alıyordum cinleri görebildiklerine dair. Bu bilgi aklıma geldikçe iyice tırsmaya başladım. Duvara bakıyorum, bir şey yok eminim. Flaş tutuyorum, yok. Ufak delikleri var duvarın, yoldan mı biri geçiyor dedim, yok. Korkudan tasmasından tuttum koştur koştur yerine kapatıp eve kaçmıştım.

Gece yarısı konu dışı etkinliğine hoş geldiniz, bugünkü konumuz: Hayatınızda paranormal olay yaşadınız mı? Yaşadıysanız lütfen anlatınız.
Sabah 6.45 gibi okul servisime binmek için apartmandan çıkacakken tam apartman kapısının arkasında bir metrelik bir siluet gördüm, gördüğüm gibi kaybolmuştu. Gördüğümden bile şüphe ederim bazen o kadar anlık gördüm yani. Sabah ezanının okunuyor olması da cabası.

6 yaşlarımdayken cami şadırvanına tek başıma gitmiştim orada kimse yoktu ve orada bir sürü beyaz silüet görmüştüm. Çok korkmuştum.

Tuvaletten çıkıp odama girerken çamaşırlarımın uçuştuğunu gördüm. Uyurken anında kalkıp odamın kapısının yönüne baktığımda sabah ezanına yakın bir 1-2 saniyeliğine bir kadın gördüm. Salona doğru bakıyordu ve salon da serin olduğu için ailem orada uyuyordu. Yine uyumak üzereyken bir keresinde de küçük kardeşimi görmüştüm ama boyu neredeyse tavana değiyordu. Yatağımın kenarına cenin pozisyonunda yatmıştı. Ben dua etmeye başlamıştım hemen sonra kalkıp mutfağa gitti. Sabah da baktığımızda buzdolabında yangın çıkmıştı hatta mutfağa tadilat yaptırmak zorunda kalmıştık. Bunlara benzer daha onlarca yaşamışımdır belki de.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı