Yapacak çok bir şeyin yok. Üst düzey bir tipin olmadıkça kızlar peşinden koşmuyor, sen onların peşinden koşmak zorunda kalıyorsun. En azından Türkiye'de böyle. Ben yakında 19 yaşına gireceğim bir tane bile sevgilim olmadı. Olmuyorsa yapabileceğin çok bir şey yok aslında. Ha yine de dene ama olmuyorsa da kısmet diyeceksin artık. Belki bir bakmışsın hemen yarın sevgilin olur ne bileyim bunlar biraz da kader kısmet işi.
Ayrıca bu dediklerime katılmayabilirsin ama yine de söylemek istiyorum. 17-20 yaşlarında sevgililik vs. bence çok boş işler. O zamanlar daha kendini yeni tanıyorsun, kendinle tanışıyorsun. Daha kendini tam tanımadan, kendinle tam barışamadan başkasıyla mı tanışacaksın? Bu tam olarak hayatına birini almakla ilgili. Ha hiç yapma demiyorum ama çok bağlanma yani bir süreye kadar hayatına birini almaman senin için daha sağlıklı olur. Bu 24,25 yaşına kadar sürebilir. Bu iki cinsiyet içinde aynı bence. 18 yaşında ki bir kız ağaçtan düşen yaprak gibidir. Rüzgar nereye eserse oraya gider. Çünkü aile baskısı, toplum baskısı, eğitim baskısı vs. uzar gider bunlar. Tabii kız da böyle şeylere dayanamayıp bir erkek arıyor kendine sahip çıkacak.
Bu arada sevgiliden çok kendine can dostum diyebileceğin bir arkadaş edinmeye çalış bence. Seni satmayacak, seni destekleyecek birilerini bulman kendine yapabileceğin en iyi iyiliktir bu yaşlarda.