Hiç sevgilim olmadı ve olmuyor

17 yaşındasın zaten tüm hayatım boyunca dediğin şurada kaç yıl sanki? 😀

@juken bu adam gelipte bende 30 yaşındayım benim de hiç olmadı, boyu kısa olanlara bakmıyorlar hocam deyip tavsiye vermeye kalkarsa dinleme.

Üstat konuda olmasa bile, örnek gösterilecek kadar büyük. Çok büyük çok...

@SeanStrickland usta öğrencilerini uzaktan gözetliyor.

Şimdikiler adam diyecek, ileridekiler atam.

Sakin ol şampiyon. Daha yolun başında bile değilsin. Bu ne acele. İlla sevgilim olsun istiyorsan, cebine bir bıçak, eline bir tespih, kaşına bir çizik, yara izi falan da lazım, sert görünmen lazım, dinden ahlaktan tamamen uzak küfürbaz, kavgacı birisi olman lazım ve son olarak da saçını kazıttın mı tamam. Bazı şuursuz kızlar var böyle erkeklerden hoşlanıyorlar sana da bir tane düşer bence. Bu yaşta sevgilisi olan erkeklerin özellikleri bunlar.

Allah ayırmasın. (ikiye)

Bu arada konu hakkında konuşmak gerekirse. Konu sahibinin mantığını doğru buluyorum, şu tutorial kısmını. Cidden hiç sevgilisi olmadan evlenen insanların, çoğu ilişkisi iyiye gitmiyor, tabii bu fikir "ne yapalım o zaman herkesle sevgili mi olalım" fikrinin dışında. Herkesle sevgili olma ama en azından ilişki yap, insan ilişkileri hakkında bilgi sahibi ol, kimi gelecek üzüleceksin, kimisi gelecek güleceksin ama sonunda bu işleri öğrenmiş olacaksın, ha tabii illa ilişki içerisinde olmayıp, buralarda zamanında tecrübesi olan insanların görüşlerini de dinleyebilirsiniz, size kalmış.

Son düzenleme:
@bilinmeyenbirissi tamamen geçmişte uğradığın ilgisizlikten dolayı böyle konuşuyorsun. Ben de 17 yaşındayım, hiç sevgilim olmadı ama böyle triplere girmedim. Çünkü etrafımda bana değer veren insanlar var. Dostum, ailem var, samimi bir insanım be konuştuğum çok fazla insan var. Yani burada önemli olan senin birileri tarafından değer görebilmen, kendini değerli hissedebilmen. Yoksa "vay efendim şimdi olmazsa ileride hiç olmaz" diye bir şey yok. Böyle milyonlarca insan var. Bu işlerin lise çağlarında olmaması gerektiğine inanan pek çok kız ve erkek yaşıtımız var.

Aile sevgisini yeteri kadar görememiş insanlarda senin gibi laflar pek duyulur. Onun için yapman gereken şey sevgili yapmak değil, dost edinmek. Ailen ile ilişkilerini sıkılaştırmak. Anneni de ara, babanı da ara. İkisi ile de gez, dolaş, gül, eğlen. Tabi özel hayatın hakkında detay bilmediğim için şu an yüzeysel konuşabiliyorum yalnızca.

Sen böyle dediğin için muhtemelen olur da başka kimsede böyle bir şey olmaz. Zaten 17 yaşında kız tipine bakacak Game'deki tecrübene değil. Yani pek bir tecrübe edinmeyeceksin zaten 17 yaşında çok çulsuz bir çevren yoksa muhtemelen çoğu arkadaşinin da yok sevgilisi. 30 yaşına gelip de sevgili bulamayan adam 17 yaşında yapmadığı için bulmuyor uni ve sonraki yılları da boş geçiyor sorun orada. Çok strese girmek istiyorum diyorsan gir 30 yaşına gelince o adam sen olursun.

@pesimistingözyaşları'in profil mesajında benimle dalga geçmeseniz daha iyi olurdu diye düşünüyorum. Galiba her önünüze geleni böyle zorbalıyorsunuz bu arkadaşla. Daha olgun davranabilirsiniz belli ki bende de büyüksünüz yaşınızı bilmiyorum fakat daha da olgun davranıp insanların sevmediği insan yerine sevdiği insan olabilirsiniz.

Evet, şu an belki sevgilim yok, ama hayatın bir 'tutorial'ı var ve ben bu süreci anlamak ve kendimi geliştirmek için çaba gösteriyorum.
Bu tür alaycı yorumlar sadece olgunlaşmamış bir tutum sergiliyor. Herkesin farklı bir yolculukta olduğunu kabul etmek daha olgun bir yaklaşım olurdu. Ben, gelecekte daha mutlu ve sağlıklı ilişkiler kurmak için şimdiden kendimi geliştirmeye çalışıyorum.

17 yaşında sevgilim olmaması, gelecekte başarılı bir ilişki kuramayacağım anlamına gelmiyor. Bu yaşta edineceğim deneyimlerin ilerideki hayatımı nasıl şekillendireceğini biliyorum ve bu yüzden şimdiden çaba göstermem gerektiğine inanıyorum. Kızların bu yaşta tecrübeye bakmadığını söylemek bir şey, ama burada mesele tecrübe kazanmak ve sosyal becerileri geliştirmek.

Dalga geçmek yerine, herkesin farklı bir yolculukta olduğunu kabul etseniz ve yardımcı olsanız daha iyi olurdu. Ben, gelecekte yalnız ve mutsuz olmamak için şimdiden kendimi geliştirmeye çalışıyorum. Gelecekte mutlu ve sağlıklı ilişkiler kurmak için şu anda doğru adımları atmak önemli. Senin bu konuyu küçümsemen, benim çabalarımı ve gelecekteki hedeflerimi etkilemez. Kendine dalga konusu arıyorsan başka yerlere geçip kafayı bozabilirsin.

@pesimistingözyaşları'in profil mesajında benimle dalga geçmeseniz daha iyi olurdu diye düşünüyorum. Galiba her önünüze geleni böyle zorbalıyorsunuz bu arkadaşla. Daha olgun davranabilirsiniz belli ki bende de büyüksünüz yaşınızı bilmiyorum fakat daha da olgun davranıp insanların sevmediği insan yerine sevdiği insan olabilirsiniz.

Evet, şu an belki sevgilim yok, ama hayatın bir 'tutorial'ı var ve ben bu süreci anlamak ve kendimi geliştirmek için çaba gösteriyorum.
Bu tür alaycı yorumlar sadece olgunlaşmamış bir tutum sergiliyor. Herkesin farklı bir yolculukta olduğunu kabul etmek daha olgun bir yaklaşım olurdu. Ben, gelecekte daha mutlu ve sağlıklı ilişkiler kurmak için şimdiden kendimi geliştirmeye çalışıyorum.

17 yaşında sevgilim olmaması, gelecekte başarılı bir ilişki kuramayacağım anlamına gelmiyor. Bu yaşta edineceğim deneyimlerin ilerideki hayatımı nasıl şekillendireceğini biliyorum ve bu yüzden şimdiden çaba göstermem gerektiğine inanıyorum. Kızların bu yaşta tecrübeye bakmadığını söylemek bir şey, ama burada mesele tecrübe kazanmak ve sosyal becerileri geliştirmek.

Dalga geçmek yerine, herkesin farklı bir yolculukta olduğunu kabul etseniz ve yardımcı olsanız daha iyi olurdu. Ben, gelecekte yalnız ve mutsuz olmamak için şimdiden kendimi geliştirmeye çalışıyorum. Gelecekte mutlu ve sağlıklı ilişkiler kurmak için şu anda doğru adımları atmak önemli. Senin bu konuyu küçümsemen, benim çabalarımı ve gelecekteki hedeflerimi etkilemez. Kendine dalga konusu arıyorsan başka yerlere geçip kafayı bozabilirsin.
Sosyal becerin sadece kızla gelişmiyor ki. 17 yaşındaki kız bulma yolunla 20-22 yaşındaki kız bulma yolun aşırı farklı olacak şimdi bulamazsam yandım dediğin için güldüm zaten. Kendini de geliştirmeye çalışmıyosun ki bak öncesinde ortalığı yangın yerine veriyodun hemen olması lazım bir yere yetişmekte değilsin tutorial tarzı bir şey de yok hayat oyun değil. Bir de deyim kullanacaksan anlamını bil komik oluyor.

@bilinmeyenbirissi tamamen geçmişte uğradığın ilgisizlikten dolayı böyle konuşuyorsun. Ben de 17 yaşındayım, hiç sevgilim olmadı ama böyle triplere girmedim. Çünkü etrafımda bana değer veren insanlar var. Dostum, ailem var, samimi bir insanım be konuştuğum çok fazla insan var. Yani burada önemli olan senin birileri tarafından değer görebilmen, kendini değerli hissedebilmen. Yoksa "vay efendim şimdi olmazsa ileride hiç olmaz" diye bir şey yok. Böyle milyonlarca insan var. Bu işlerin lise çağlarında olmaması gerektiğine inanan pek çok kız ve erkek yaşıtımız var.

Aile sevgisini yeteri kadar görememiş insanlarda senin gibi laflar pek duyulur. Onun için yapman gereken şey sevgili yapmak değil, dost edinmek. Ailen ile ilişkilerini sıkılaştırmak. Anneni de ara, babanı da ara. İkisi ile de gez, dolaş, gül, eğlen. Tabii özel hayatın hakkında detay bilmediğim için şu an yüzeysel konuşabiliyorum yalnızca.

Evet hocam haklısınız ama işte benim ailem öyle değil sorun orada :D ama şu an daha iyiyim ve daha iyi hissediyorum kendi hayatıma odaklandım ve spora. Bu daha iyi hissetmemi sağlıyor sevdiğim kişileride aradım tekrardan sağ ol önerin için.

Sosyal becerin sadece kızla gelişmiyor ki. 17 yaşındaki kız bulma yolunla 20-22 yaşındaki kız bulma yolun aşırı farklı olacak şimdi bulamazsam yandım dediğin için güldüm zaten. Kendini de geliştirmeye çalışmıyosun ki bak öncesinde ortalığı yangın yerine veriyordun hemen olması lazım bir yere yetişmekte değilsin tutorial tarzı bir şey de yok hayat oyun değil. Bir de deyim kullanacaksan anlamını bil komik oluyor.

Sosyal beceriler yalnızca kızlarla gelişmiyor, bu doğru. Ancak, ilişkiler kurmak ve sürdürmek de bu becerilerin önemli bir parçası. 17 yaşında kız arkadaş bulma çabam, gelecekte daha iyi ilişkiler kurmam için bir adım. Bu yaşta tecrübe kazanmak, ileride daha sağlıklı ve dengeli ilişkiler kurmamı sağlayacak. Evet, belki 20-22 yaşındaki bir kızla ilişki kurmak farklı olabilir, ama temelde sosyal beceriler ve öz güven geliştirmek her yaşta önemli. Kendimi geliştirmek için çaba sarf ettiğimi söylememin, ortalığı yangın yerine vermekle bir ilgisi yok. Hayat bir oyun olmayabilir, ama her deneyim bir öğrenme fırsatı ve ben bu fırsatları değerlendirmek istiyorum.

'Tutorial' demek, bir şeyi öğrenmenin veya bir beceriyi geliştirmenin ilk adımları anlamına gelir. Hayat bir oyun olmasa da, genç yaşta ilişkiler kurmayı öğrenmek ve bu süreçte deneyim kazanmak, gelecekteki mutluluğum ve başarılarım için kritik. Bu yüzden, şimdiden bu 'tutorial'ı yaparak, ileride daha iyi bir 'oyuncu' olmayı hedefliyorum. Tabii sen nasıl düşünürsün orasını bilemem.

Son düzenleme:
Deneyim kazanmayacaksin işte sıkıntı orda bu yaştaki kızlar yüzeysel tipini begense direk rahat şekilde yuruteceksin ya da hiç olmayacak illaki tecrübe kasmak istiyorsan kas ama ileride ise yaramadığını hatta ayrılık acısı falan çekip olayı iyi yonetemezsen daha çok eksiye gideceğini bilmen lazım. Ondan diyorum bence gereksiz diye ama kendin birinci elden öğren hocam çünkü düşünüyorum baya lisede hiç sevgilisi olmayıp daha sonrasında olan arkadaşım var. İlk başta nasıl gelisirim de demedin 17 yaşında sevgilim olmazsa yalnız kalırım dedin.

Deneyim kazanmayacaksin işte sıkıntı orada bu yaştaki kızlar yüzeysel tipini begense direk rahat şekilde yuruteceksin ya da hiç olmayacak illaki tecrübe kasmak istiyorsan kas ama ileride ise yaramadığını hatta ayrılık acısı falan çekip olayı iyi yonetemezsen daha çok eksiye gideceğini bilmen lazım. Ondan diyorum bence gereksiz diye ama kendin birinci elden öğren hocam çünkü düşünüyorum bayağı lisede hiç sevgilisi olmayıp daha sonrasında olan arkadaşım var. İlk başta nasıl gelisirim de demedin 17 yaşında sevgilim olmazsa yalnız kalırım dedin.

Deneyim kazanmanın çeşitli yolları ve her birinin getirdiği farklı sonuçlar olabilir. İlk olarak, tecrübenin illaki bir ilişkiyle sınırlı olmadığını belirtmek isterim. Sosyal beceriler, empati ve iletişim yetenekleri de hayat boyu önemli tecrübeler arasında yer alır ve bunlar ilişkilerde de büyük rol oynar.

17 yaşındaki ilişkilerde yüzeysel kriterlerin öne çıkabildiğini kabul ediyorum, ancak bu herkes için geçerli değildir. İnsanlar farklıdır ve farklı şeylere değer verirler. Bu yaşta, ilişkilerin önemli bir kısmı kendini ve başkalarını tanıma sürecidir.

Ayrılık acısı veya olumsuz deneyimler yaşanabilir, bu doğru. Ancak, bu tür deneyimler de kişisel gelişimimizin bir parçasıdır. Zor durumlarla başa çıkmayı öğrenmek, duygusal dayanıklılığımızı artırır ve bizi daha güçlü kılar. Hayatın zorluklarıyla başa çıkma yeteneği de önemli bir tecrübedir.

'Eğer tecrübe kazanmak istiyorsan kas' demişsin, evet, tam olarak bunu yapıyorum. Hayatta ilerlemek ve daha iyi bir insan olmak için tecrübeler edinmek ve bu tecrübelerden öğrenmek gerekiyor. Bu sadece ilişkilerle sınırlı değil, her alanda geçerli.

Belki de ilk başta yalnız kalmaktan korktuğumu söyledim, bu gençliğin getirdiği doğal bir endişeydi. Ancak, şimdi bu endişeyi daha iyi anlıyor ve üzerine çalışıyorum. Kendimi tanımaya ve geliştirmeye odaklanıyorum. Gelecekte daha sağlıklı ve mutlu ilişkiler kurmak için şu anda doğru adımları atmak önemli.

Sonuç olarak, deneyim kazanmak, büyümenin ve olgunlaşmanın önemli bir parçasıdır. Tecrübelerimizi nasıl yöneteceğimizi öğrenmek, gelecekte daha sağlıklı ve mutlu ilişkiler kurmamıza yardımcı olur. Herkesin hayat yolculuğu farklıdır ve ben de kendi yolculuğumu en iyi şekilde yaşamak için çabalıyorum.

Son olarak, profil mesajında benimle dalga geçmenize gerek yoktu. Herkesin farklı zorlukları ve deneyimleri var. Olgun ve anlayışlı bir yaklaşım sergilemek, hepimize daha iyi bir sosyal çevre sağlar. İnsanlara karşı daha saygılı ve anlayışlı olmak, hem kendimiz hem de başkaları için daha olumlu bir ortam yaratır. Belki de burada önemli olan, birbirimize destek olmak ve anlayış göstermek olmalıdır.

Sevgiler.

Deneyim kazanmanın çeşitli yolları ve her birinin getirdiği farklı sonuçlar olabilir. İlk olarak, tecrübenin illaki bir ilişkiyle sınırlı olmadığını belirtmek isterim. Sosyal beceriler, empati ve iletişim yetenekleri de hayat boyu önemli tecrübeler arasında yer alır ve bunlar ilişkilerde de büyük rol oynar.

17 yaşındaki ilişkilerde yüzeysel kriterlerin öne çıkabildiğini kabul ediyorum, ancak bu herkes için geçerli değildir. İnsanlar farklıdır ve farklı şeylere değer verirler. Bu yaşta, ilişkilerin önemli bir kısmı kendini ve başkalarını tanıma sürecidir.

Ayrılık acısı veya olumsuz deneyimler yaşanabilir, bu doğru. Ancak, bu tür deneyimler de kişisel gelişimimizin bir parçasıdır. Zor durumlarla başa çıkmayı öğrenmek, duygusal dayanıklılığımızı artırır ve bizi daha güçlü kılar. Hayatın zorluklarıyla başa çıkma yeteneği de önemli bir tecrübedir.

'Eğer tecrübe kazanmak istiyorsan kas' demişsin, evet, tam olarak bunu yapıyorum. Hayatta ilerlemek ve daha iyi bir insan olmak için tecrübeler edinmek ve bu tecrübelerden öğrenmek gerekiyor. Bu sadece ilişkilerle sınırlı değil, her alanda geçerli.

belki de ilk başta yalnız kalmaktan korktuğumu söyledim, bu gençliğin getirdiği doğal bir endişeydi. Ancak, şimdi bu endişeyi daha iyi anlıyor ve üzerine çalışıyorum. Kendimi tanımaya ve geliştirmeye odaklanıyorum. Gelecekte daha sağlıklı ve mutlu ilişkiler kurmak için şu anda doğru adımları atmak önemli.

Sonuç olarak, deneyim kazanmak, büyümenin ve olgunlaşmanın önemli bir parçasıdır. Tecrübelerimizi nasıl yöneteceğimizi öğrenmek, gelecekte daha sağlıklı ve mutlu ilişkiler kurmamıza yardımcı olur. Herkesin hayat yolculuğu farklıdır ve ben de kendi yolculuğumu en iyi şekilde yaşamak için çabalıyorum.

Son olarak, profil mesajında benimle dalga geçmenize gerek yoktu. Herkesin farklı zorlukları ve deneyimleri var. Olgun ve anlayışlı bir yaklaşım sergilemek, hepimize daha iyi bir sosyal çevre sağlar. İnsanlara karşı daha saygılı ve anlayışlı olmak, hem kendimiz hem de başkaları için daha olumlu bir ortam yaratır. Belki de burada önemli olan, birbirimize destek olmak ve anlayış göstermek olmalıdır.

Sevgiler.
Herkes öyledir hocam ama kendine göre bakar mesela kız 10 üzerinden 5'se gidip de 10'luk istemez 5-6 ister yani yine ana etken tip oluyor. Yani flortlesmeye bakmıyor diyorum ki öyle bizim lisede mesela öyle bir arkadaş vardı daha çocuk konuşmadan hepsi bayağı etkileniyordu. Yavaş yavaş başlarsın zaten hiç başlama gibi bir anlam çıkarma. Ama git bir üniversite kazan sonra başla kız işleriyle uğraşıp mezuna kalsan 1 tane artısı varsa belki o bile yok 20 tane eksisi oluyor. Hiç geçim derdim yok arkam sağlam diyorsan gir de bizim ülkede pek öyle adam olduğunu sanmıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Herkes öyledir hocam ama kendine göre bakar mesela kız 10 üzerinden 5SE gidip de 10'luk istemez 5-6 ister yani yine ana etken tip oluyor. Yani flortlesmeye bakmıyor diyorum ki öyle bizim lisede mesela öyle bir arkadaş vardı daha çocuk konuşmadan hepsi bayağı etkileniyordu. Yavaş yavaş başlarsın zaten hiç başlama gibi bir anlam çıkarma. Ama git bir üniversite kazan sonra başla kız işleriyle uğraşıp mezuna kalsan 1 tane artısı varsa belki o bile yok 20 tane eksisi oluyor. Hiç geçim derdim yok arkam sağlam diyorsan gir de bizim ülkede pek öyle adam olduğunu sanmıyorum.

Düşüncelerini paylaştığın için teşekkür ederim. Herkesin farklı deneyimleri ve bakış açıları var, ve senin düşüncelerine de saygı duyuyorum. Senin de dediğin gibi, görünüş ve flört etme konuları genç yaşlarda önemli olabiliyor. Ancak, ilişkilerde önemli olan başka şeyler de var.

Üniversiteye odaklanmak ve kariyer hedeflerine ulaşmak gerçekten önemli. Ben de bu konuda seninle aynı fikirdeyim. Sosyal becerilerimi geliştirmek ve sağlıklı ilişkiler kurmak istiyorum, çünkü hayat sadece akademik başarıdan ibaret değil. İnsanlarla anlamlı ve destekleyici bağlar kurmak da çok önemli.

Dediğin gibi, bu yaşta sevgilim olmaması dünyanın sonu değil. Belki de şu an önceliğim kendimi tanımak ve geliştirmek olmalı. Ancak, herkesin kendi yolculuğu var ve bu yolculukta dengeyi bulmak önemli. İleride daha sağlıklı ve mutlu ilişkiler kurabilmek için şimdiden tecrübe kazanmak istiyorum.

Bence, birbirimize destek olmak ve deneyimlerimizi paylaşmak hepimiz için daha iyi bir yaklaşım olur. Senin de bu konuda yaşadığın zorluklar varsa, bunları paylaşabilirsin ve belki de birlikte daha sağlıklı bir bakış açısı geliştirebiliriz.

Teşekkür ederim anlayışın için.

Merhaba arkadaşlar 17 yaşındayım ve erkeğim. Hayatım boyunca sevgilim olmadı artık benim bu duruma dayanacak gücüm kalmadı. Bundan 3 yıl önce beyin tümörü ameliyatı oldum ve üstüne 1 yıl kemoterapi ve ışın tedavisi aldım. Şu an çok şükür sağlık problemim yok. Fakat küçüklüğümden beri sevgi görmedim. Annem babam ben 9 yaşındayken ayrıldılar. Sadece ameliyat olduğumda ilgi gösterdiler o da kısa süreliydi. Artık beni koşulsuz seven ve ilgi gösteren birini istiyorum ama olmuyor ne yaptıysam. Spor yapıyorum vücudum gayet iyi. Tipim ortalama diyebilirim bakımımı düzenli olarak yaparım. Neden sevgilim olmadığını bende anlamadım bu beni içten içe parçalıyor ve çok üzüyor bunca şey yaşadıktan sonra. Sanki hayat bana kurulmuş ve mutlu olmamam için yemin etmiş gibi. Artık bu durum o kadar ileriye gitti ki her gün aynı şeylere üzülüp duruyorum ve içimden "neden?" diyorum fakat nafile. Daha gençliğimde ilk adımı yapamazsam ileride bekar kalacağımın garantisini verebilirim çünkü tutorialı yapmadan oyuna başlarsan hiçbir şey bilmezsin oyun hakkında. Dışarıda o kadar mutlu çift görüyorum ne güzel sevenleri var ama benim neden yok diye düşünüp dururum. Artık çok bitkin düştüm daha da ileriye giderse kötü sonuçlanacağını düşünüyorum sizden ricam bana önerilerinizi verin daha kötüye gitmesini istemiyorum. Psikologlara bakıyorum artık gitmeyi düşünüyorum daha da kötüye gidip başıma bir şey gelmesin diye.
24 yasındayım kral,2 ay süren sevgilim vardı onun dısında maalesef ben de bulamıyorum üstelik bütün flört uygulamalarını kullanan biri olarak,bazen olmaz..

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı