babavizyon
Decapat
Daha fazla
hocam valla bu devirde düzgün kız zor benimde bu yaşıma kadar yoktu bi kıza aşık oldum hayatımı düdükledi gerek yok ondan dolayı arkadaş çevreniz olsun fakat sevgili yapsanız bile bağlanmayın gereğinden fazla sonunda üzüle gene siz olacaksınız.Merhaba arkadaşlar 17 yaşındayım ve erkeğim. Hayatım boyunca sevgilim olmadı artık benim bu duruma dayanacak gücüm kalmadı. Bundan 3 yıl önce beyin tümörü ameliyatı oldum ve üstüne 1 yıl kemoterapi ve ışın tedavisi aldım. Şu an çok şükür sağlık problemim yok. Fakat küçüklüğümden beri sevgi görmedim. Annem babam ben 9 yaşındayken ayrıldılar. Sadece ameliyat olduğumda ilgi gösterdiler o da kısa süreliydi. Artık beni koşulsuz seven ve ilgi gösteren birini istiyorum ama olmuyor ne yaptıysam. Spor yapıyorum vücudum gayet iyi. Tipim ortalama diyebilirim bakımımı düzenli olarak yaparım. Neden sevgilim olmadığını bende anlamadım bu beni içten içe parçalıyor ve çok üzüyor bunca şey yaşadıktan sonra. Sanki hayat bana kurulmuş ve mutlu olmamam için yemin etmiş gibi. Artık bu durum o kadar ileriye gitti ki her gün aynı şeylere üzülüp duruyorum ve içimden "neden?" diyorum fakat nafile. Daha gençliğimde ilk adımı yapamazsam ileride bekar kalacağımın garantisini verebilirim çünkü tutorialı yapmadan oyuna başlarsan hiçbir şey bilmezsin oyun hakkında. Dışarıda o kadar mutlu çift görüyorum ne güzel sevenleri var ama benim neden yok diye düşünüp dururum. Artık çok bitkin düştüm daha da ileriye giderse kötü sonuçlanacağını düşünüyorum sizden ricam bana önerilerinizi verin daha kötüye gitmesini istemiyorum. Psikologlara bakıyorum artık gitmeyi düşünüyorum daha da kötüye gidip başıma bir şey gelmesin diye.