Hiç sevgilim olmadı ve olmuyor

Merhaba arkadaşlar 17 yaşındayım ve erkeğim. Hayatım boyunca sevgilim olmadı artık benim bu duruma dayanacak gücüm kalmadı. Bundan 3 yıl önce beyin tümörü ameliyatı oldum ve üstüne 1 yıl kemoterapi ve ışın tedavisi aldım. Şu an çok şükür sağlık problemim yok. Fakat küçüklüğümden beri sevgi görmedim. Annem babam ben 9 yaşındayken ayrıldılar. Sadece ameliyat olduğumda ilgi gösterdiler o da kısa süreliydi. Artık beni koşulsuz seven ve ilgi gösteren birini istiyorum ama olmuyor ne yaptıysam. Spor yapıyorum vücudum gayet iyi. Tipim ortalama diyebilirim bakımımı düzenli olarak yaparım. Neden sevgilim olmadığını bende anlamadım bu beni içten içe parçalıyor ve çok üzüyor bunca şey yaşadıktan sonra. Sanki hayat bana kurulmuş ve mutlu olmamam için yemin etmiş gibi. Artık bu durum o kadar ileriye gitti ki her gün aynı şeylere üzülüp duruyorum ve içimden "neden?" diyorum fakat nafile. Daha gençliğimde ilk adımı yapamazsam ileride bekar kalacağımın garantisini verebilirim çünkü tutorialı yapmadan oyuna başlarsan hiçbir şey bilmezsin oyun hakkında. Dışarıda o kadar mutlu çift görüyorum ne güzel sevenleri var ama benim neden yok diye düşünüp dururum. Artık çok bitkin düştüm daha da ileriye giderse kötü sonuçlanacağını düşünüyorum sizden ricam bana önerilerinizi verin daha kötüye gitmesini istemiyorum. Psikologlara bakıyorum artık gitmeyi düşünüyorum daha da kötüye gidip başıma bir şey gelmesin diye.
hocam valla bu devirde düzgün kız zor benimde bu yaşıma kadar yoktu bi kıza aşık oldum hayatımı düdükledi gerek yok ondan dolayı arkadaş çevreniz olsun fakat sevgili yapsanız bile bağlanmayın gereğinden fazla sonunda üzüle gene siz olacaksınız.

hocam valla bu devirde düzgün kız zor benimde bu yaşıma kadar yoktu bi kıza aşık oldum hayatımı düdükledi gerek yok ondan dolayı arkadaş çevreniz olsun fakat sevgili yapsanız bile bağlanmayın gereğinden fazla sonunda üzüle gene siz olacaksınız.
Yani tamamen kısmet işi bence arayınca bulunmuyo,o kadar flört uygulaması kullanıyorum hepsi tırt,bulsak da ne kadar kaliteli bi ilişki olur oradan..Artık aramayı da bıraktım,oluruna bırakmak lazım

Yani tamamen kısmet işi bence arayınca bulunmuyo,o kadar flört uygulaması kullanıyorum hepsi tırt,bulsak da ne kadar kaliteli bi ilişki olur oradan..Artık aramayı da bıraktım,oluruna bırakmak lazım
Nasipten öte yok hocam bırakın o uygulamaları düzgün kız öyle uygulamalar kullanma gereği duymaz.Çevrenizdeki kızlara bakın veya çalıştığınız,okuduğunuz yerdeki kızlarla tanışın önce arkadaş gibi kız zaten belli eder hafiften flörte kayar ordan sevgili olursunuz.Şuanlık ilk yapılması gereken uygulamayı silmek hocam dediğim gibi düzgün kız öyle uygulamalar kullanma gereği duymaz.Nasipten ötesi yok.

Nasipten öte yok hocam bırakın o uygulamaları düzgün kız öyle uygulamalar kullanma gereği duymaz.Çevrenizdeki kızlara bakın veya çalıştığınız,okuduğunuz yerdeki kızlarla tanışın önce arkadaş gibi kız zaten belli eder hafiften flörte kayar ordan sevgili olursunuz.Şuanlık ilk yapılması gereken uygulamayı silmek hocam dediğim gibi düzgün kız öyle uygulamalar kullanma gereği duymaz.Nasipten ötesi yok.
Aynen öyle kendini bilen kullanmaz ama işte biz de yokluktan bi umut kovalıyoruz.Mezunum şu anda çalıştığım bi yer yok.Öyle olunca da bulmak ekstra zor maalesef.

Aynen öyle kendini bilen kullanmaz ama işte biz de yokluktan bir umut kovalıyoruz. Mezunum şu anda çalıştığım bir yer yok. Öyle olunca da bulmak ekstra zor maalesef.

Dediğim gibi nasipten ötesi yalan hocam en iyisi önünüze çıkar umarım. Çevrenizde eskiden konuştuğunuz veya hala konuşyor olduğunuz ne olduğunu bildiğiniz kafanız uyuştuğu kız varsa onlarla konuşun hocam sosyal medyadan istek atın ama bu uygulamaları kullanmayın cidden vakit kaybı belki konuştuğunuz kız erkek çıkacak? Ondan dolayı sosyal medyayı, çevrenizi kullanın hocam. Umarım en iyisi ile karşılaşırsınız. Başarılar dilerim.

Dediğim gibi nasipten ötesi yalan hocam en iyisi önünüze çıkar umarım. Çevrenizde eskiden konuştuğunuz veya hala konuşyor olduğunuz ne olduğunu bildiğiniz kafanız uyuştuğu kız varsa onlarla konuşun hocam sosyal medyadan istek atın ama bu uygulamaları kullanmayın cidden vakit kaybı belki konuştuğunuz kız erkek çıkacak? Ondan dolayı sosyal medyayı, çevrenizi kullanın hocam. Umarım en iyisi ile karşılaşırsınız. Başarılar dilerim.
Aynen öyle hocam sosyal ortamdan bulmak en sağlıklısı.Teşekkürler

Nasip deyip geçmek kolay kaçıyor hocam. Serseri tiplerin etrafında Full kız dolaşıyor yapmadıkları suç ve günah yok madem nasip Allah kötü olanlara tanıyorda neden benim ve benim gibi temiz namusuyla oturup kalkan insanlara bakmıyorlar? Bende aynı durumdayım benim de hiç sevgilim olmadı derinlikler içinde boğulasım geliyor. Keşke dünya herkese adaletli davransa.

Nasip deyip geçmek kolay kaçıyor hocam. Serseri tiplerin etrafında Full kız dolaşıyor yapmadıkları suç ve günah yok madem nasip Allah kötü olanlara tanıyorda neden benim ve benim gibi temiz namusuyla oturup kalkan insanlara bakmıyorlar? Bende aynı durumdayım benim de hiç sevgilim olmadı derinlikler içinde boğulasım geliyor. Keşke dünya herkese adaletli davransa.
Bu konuda gerçekten çok haklısın.Keko,iki kelime konuşamayan barzo tiplerin yanında barbi gibi kızlar var.Bunlardan hoşlanan da var tabi ama istesem de ben öyle olamam.Şans mı artık,nasıl buluyolar hepsi ben de anlamıyorum.Bu dünya için çok masumuz belki de.

Bu konuda gerçekten çok haklısın. Keko, iki kelime konuşamayan barzo tiplerin yanında barbi gibi kızlar var. Bunlardan hoşlanan da var tabii ama istesem de ben öyle olamam. Şans mı artık, nasıl buluyolar hepsi ben de anlamıyorum. Bu dünya için çok masumuz belki de.

Çok haklısın. Bu gerçekten çok saçma ve berbat. Umarım en kısa sürede adalet yolunu bulur.

Hocam orası öyle ama kekolar dediklerimi yapıyorlar istek atıp sosyal ortamlara girmeye çalışıyorlar veya arkadaş yardımı ile kız buluyorlar.Kolaya kaçacak bir durum uygulamaları deneyip kız bulamadıysan sosyal ortamlarda takılıcaksınki çevren genişlesin olmuyosa zorlamaya gerek yok.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı