Hiç sevgilim olmadı

21 yaşındayım 5 sene önce Facebook zamanlarımda birsürü kızla sevgili olmuştum. İnan hiçbir faydasını görmedim. 2 senedir de yok sevgilim. Sokakta gördüğüm kızlarla bakışmak yetiyor şuanlık günüm güzelleşiyor. Sevgili yapıpta sürekli aynı kişiyle ne konuşucam ne yapıcam yani.
 
Selam, şu an 16 yaşındayım ve bu zamana kadar ne sevgilim ne de dışarıda dolaştığım aile harici bir kız arkadaşım olmadı. Bu aslında son zamanlara kadar pek umurumda olmayan bir durumdu. Ama şimdi bugün otobüste bu gereksiz durum için ağlıyaklı ve üzüntülü oldum. Şu an yazacaklarım bazı okurlar için cringe veya saçma gelebilir ama bu durumu anlatıp dökebileceğim birisi yok. Neyse tıraşı kesip başlayayım.

Dediğim gibi şu ana kadar hiç sevgilim vesaire olmadı. Ne bir kız eli tuttum ne öpüştüm ne de sarıldım. Aslında dediğim gibi son zamanlara kadar bunu sorun olarak görmüyordum ama yakın arkadaşlarım "Şimdi sen de ne kadar karı kız yiyorsundur" "şu ana kadar kaç kızla öpüştün" "kaç tane sevgilin oldu" "yakışıklı adamsın sen nasıl kız arkadaşın olmaz" gibi söyleyişlerde bulunuyorlar. Bunlar başlarda gururumu okşasa da şu an can yakıcı geliyor ve özgüven düşüklüğüne sebep oluyor. Yanlış anlamayın tipim kötü değil ya da boyum aşırı kısa değil. 177 boyundayım. Ama bilmiyorum bana çoğunlukla tanışmadığım ya da tanışmaya çalıştığım insanlar böyle sorularla ya da iltifatlarla yaklaşıyor. Esasına gelirsek hiç öyle bir insan değilim. Kızlar yanımdan geçerken yüzlerine bakan birisi değilim. Kız meraklısı bir insan değilim. Sadece sevebileceğim, hoşlanacağım birisini istiyorum. Kendi bakımımı yapıyorum. 1 senedir fitnessla uğraşıyorum ama yok. Yok yani olmuyor ne bileyim yeni bir okula geçtim hatta geçtiğim okulda ortaokuldan çok yakın bir arkadaşım vardı. Konuyu - "Ee karı kız işleri ne alemde, sana da bayağı yazan vardır şimdi" diye konu açtı. Her neyse boş yere durumu fazla uzatmayacağım. Eğer okur arkadaşlara cringe geldiyse yeniden kusura bakmayın bunu anlatabilecek derecede yakın gördüğüm bir arkadaşım yok.
Hocam istemeyince zaten olmaz da asıl isteyip de olmaması fena şey
 

Geri
Yukarı