Hiç sevgilim olmadı

395014

Hectopat
Ben 17 yaşındayım ve şu ana kadar hiç sevgilim olmadı. Önceden sevgilim olmasa bile kızlarla muhabbetim vardı. Ne zaman ki liseye geçtim sınıf Full erkek doldu o zamandan beri kızlarla iletişimim sıfır. Kızların olduğu ortamda sanki beni görmezden geliyorlarmış gibi geliyor. Normalde böyle şeyleri pek problem etmem ama insanların beni gay sanmasından korkuyorum. Bu durumu nasıl düzeltebilirim?

Olmasına gerek var mı şu anda? Bırak üniversiteni kazanana kadar kafanı yorma. Ondan sonra bulursun zaten. He yine de çok istiyorsan özgüvenli ol. Kızların çoğu tipten ziyade dile, konuşmaya ve özgüvene bakar.

Hocam bu işin sonu çok da iyi olmayacak gibi. Gün gelicek evlenmemiz gerekicek.
Daha hemen evlenmeyi taktın kafaya. Şu anda birazcık atılgan olan herkes sevgili bulabilir. Çağ böyle. Sen birilerine yazıyor musun? Adım atıyor musun? Eğer yapıyorsan konuşalım nerede hata yapıyorsun diye.

Kendi adıma konuşacak olursak cıvık ilişkilerden ve insanlardan nefret ediyorum ve doğru kişiyi bekliyorum. Zamanı gelince adım atmaktan çekinmem.

Daha hemen evlenmeyi taktın kafaya. Şu anda birazcık atılgan olan herkes sevgili bulabilir. Çağ böyle. Sen birilerine yazıyor musun? Adım atıyor musun? Eğer yapıyorsan konuşalım nerede hata yapıyorsun diye.

Kendi adıma konuşacak olursak cıvık ilişkilerden ve insanlardan nefret ediyorum ve doğru kişiyi bekliyorum. Zamanı gelince adım atmaktan çekinmem.
Denemiyorum bile hocam. Özgüvensizim ondandır. ben de bazı insanlara bakıyorum mesela arkadaşlarımın kızlarla ilişkilerine bakıyorum bana da çok cıvık geliyor. Kız arkadaşımdan ayrıldı ama 1 senedir sürekli arkadaşımın hareketlerine vs. karışıyor hala sevgilisiymiş gibi. Ben böyle birisini istemezdim mesela.

Hocam gay zannetmez kimse sizi. Hem zannetse bile onlara ne? bu kendi seçimin olur. Böyle şeyleri kafaya takmanıza hiç gerek yok. Her türlü bulunur sevgili, eş, dost arkadaş. Merak etmeyin

Hocam gay zannetmez kimse sizi. Hem zannetse bile onlara ne? bu kendi seçimin olur. Böyle şeyleri kafaya takmanıza hiç gerek yok. Her türlü bulunur sevgili, eş, dost arkadaş. Merak etmeyin
Sorun da 17 senedir saydıklarınızın hiçbirini bulamamak hocam. Yoksa gelecekte ne olacağını kimse bilemez zaten.

Sorun da 17 senedir saydıklarınızın hiçbirini bulamamak hocam. Yoksa gelecekte ne olacağını kimse bilemez zaten.
Ben de bulamadım zaten 18 yşaındayım. Çoğu kişi bulamıyor Türkiye'de merak etme.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı