- Makaleler
- 4
Sosyal medyadan olmaz reel bulman lazım.Çevrem yok,belki sadece sosyal medyada aramakla hata yapıyorum ama başka seçeneğim yok şu an işe girmedim.
Sosyal medyadan olmaz reel bulman lazım.Çevrem yok,belki sadece sosyal medyada aramakla hata yapıyorum ama başka seçeneğim yok şu an işe girmedim.
Reel zor kısım işte çevre olmayınca..Sosyal medyadan olmaz reel bulman lazım.
Erkekliğe biraz kafayı takmış gibisin. Her erkek ille de bakirliğini kaybetmesi ya da ilişki içinde olması gerekmiyor, böyle de erkek olunur merak etme. Yazdıklarından sırf sevgili yapmak için yapmak istemen görülebiliyor ve inan bu iyi bir şey değil sırf yapmak için yapmak. Ama ille de istiyorsan karşı cinsle arkadaş olmayı deneyebilirsin o sırada birbirinizi tanırsınız ve devam etmek istiyorsan edersin ama arkadaşta bulamıyorsan içinde olduğun durumu kabullenmekten başka bir çaren kalmıyor maalesef.Hocam şöyle söyliyim,benim erkekliğim üniversite zamanı geldi,gözüm açıldı arayış içine girdim.Lise zamanı en ufak bir kıza karşı yürüme,sohbete girme isteğim yoktu.Aşık da olmuştum ama hiçbir adım atmadım.Üniversite de pandemiye denk geldi yine kimseyi bulamadım ve artık isyan etme noktasına geldim.Bulan nasıl buluyo anlamıyorum.Böyle bir dönemde sap olmak canımı sıkıyo açıkçası.
Biraz da şöyle,olsun da nefes alsın yeter kafasında değilim tabiki.Her insanın belli bir kriteri olur üslup,davranış,tipe bakar.Benim de öyle.Genel anlamda kısmet işi zaten ama ya yanlış yerde arıyorum ya da aradığım için yanlış yapıyorum.Erkekliğe biraz kafayı takmış gibisin. Her erkek ille de bakirliğini kaybetmesi ya da ilişki içinde olması gerekmiyor, böyle de erkek olunur merak etme. Yazdıklarından sırf sevgili yapmak için yapmak istemen görülebiliyor ve inan bu iyi bir şey değil sırf yapmak için yapmak. Ama ille de istiyorsan karşı cinsle arkadaş olmayı deneyebilirsin o sırada birbirinizi tanırsınız ve devam etmek istiyorsan edersin ama arkadaşta bulamıyorsan içinde olduğun durumu kabullenmekten başka bir çaren kalmıyor maalesef.
Ben 17 yaşındayım ve şu ana kadar hiç sevgilim olmadı. Önceden sevgilim olmasa bile kızlarla muhabbetim vardı. Ne zaman ki liseye geçtim sınıf Full erkek doldu o zamandan beri kızlarla iletişimim sıfır. Kızların olduğu ortamda sanki beni görmezden geliyorlarmış gibi geliyor. Normalde böyle şeyleri pek problem etmem ama insanların beni gay sanmasından korkuyorum. Bu durumu nasıl düzeltebilirim?
kesinlikle haklı zaten sadece tipine bakiyosa oyle Bi kıza ihtiyaç yok bence bide olmayadabilir yani kimenemq zamana bırakOlmasına gerek var mı şu anda? Bırak üniversiteni kazanana kadar kafanı yorma. Ondan sonra bulursun zaten. He yine de çok istiyorsan özgüvenli ol. Kızların çoğu tipten ziyade dile, konuşmaya ve özgüvene bakar.
18 yaş altı cinsellik yaşayamazsınız zaten, cinsellik olmayan bir ilişkiyi reddetmelisiniz.Ben 17 yaşındayım ve şu ana kadar hiç sevgilim olmadı.
Hocam ben zaten 17 yaşındayım. Hem cinsellik 18 yaş altı olmaz diyorsunuz hem de cinsellik olmayan ilişkiyi reddet diyorsunuz. Pek anlayamadım.18 yaş altı cinsellik yaşayamazsınız zaten, cinsellik olmayan bir ilişkiyi reddetmelisiniz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.