Hiç tek oturuşta GTA bitirdiniz mi?

Makaleler
4
Yer
Hawkins
Daha fazla  
Meslek
#1 Hero
Ben dün tek oturuşta sıfır bug ile San Andreas'ı bitirdim. Eskiden speedrunner olduğum için bazı ufak timesave veya glitchleri kullandım. Fakat oyunun scriptlerini kurcalayacak hiçbir şekilde bug kullanmadım. Tam 6 saat 35 dakika 30 saniye ile bitirdim. Any% speedrunlar ile karşılaştırdığımda "Los Santos ve badlands" çok iyiydi. Yaklaşık 1 saat 50 dakika civarı badlands (Catalina vs.) Bitirdim. San Fierro'yu çok fazla dupe yaparak (glitch kullanarak görevleri atlayarak) geçiyorlar speedrunlarda. Ben o yüzden zaman kaybettim oldukça. San fierro çok zaman yedi. 3 saat 40 dakika gibi bir sürede bitti san fierro. Desert kolaydı özellikle Toreno'nun görevi (helikopteri koruduğumuz ve kargoyu alıp teslim ettiğimiz görev)'i çok rahatca yaptım. Las venturas ise rahat ve güzel geçti. Return to Los Santos'da benim speedrunlara göre fazladan çete almam gerekiyordu o zaman yedi. Çünkü speedrunlarda bölge almaktansa son görevin 2. partına ışınlanıyoruz.

Siz daha önce buna benzer anılar yaşadınız mı? 😉

Ufak bilgiler;

Zero (Z) işareti, Robbery ($) işareti, Sürücü Kursu (S) işareti ve bunun yanında CV (Cesar Vialpando) görevlerini yapmak zorunda değilsiniz. (San Fierro'daki galeri görevlerinden bahsediyorum.)

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı