Hiçbir oyunun sarmaması

bence rocket league denemelisiniz, oyun olarak herkese tavsiye ederim ama zor bir oyundur öyle oturayım 20 saat 50 saat oyunla ben çok iyi oynarım gibi düşüncelere kapılmayın oyunda iyi bir hakimiyet sağlamak için yaklaşık 150 saat gerekiyor bazen daha fazla ama daha az olmuyor. Mekanikleri zor alışması zor, zorlayıcı bir oyun kısacası. Benim oynama sürem 650 saat ama halen tam olarak alışamadım şeyler var. Oyunun konusu kısa bir süre uçabilen araçlar ile futbol oynamak. Ufak araştırmalar ile daha iyi bilgiler edinebilirsiniz. Başka bir örnek squad. Taktiksel, stratejik bir savaş oyunu. Yine zor bir oyun ama alışması kısa sürüyor. Ben 25. saatlerde iyice alışmıştım şu an 100 saat civarı var grup yönetmeyi bile beceriyorum. Squad ın en sevdiğim yönü ortamı çok güzel sohbet muhabbet etmesi iyi saçma sapan insanlar pek yok.
 
Far Cry 6, GTA 5, NFS: Unbound, Quantum Break, msfs 2020 denedim 30 dakikadan fazla oynamıyorum. Alt+F4 çekiyorum. En uzun Valorant'ta dayanıyorum, 2 saat yaklaşık, sonra onu da salıyorum. Nasıl aşabilirim?

Belki ındie oyunlara bakmayı deneyebilirsin, genelde büyük firmaların yaptığı AAA oyunlar belirli bir şablondan çıkamadığı için vasat geliyor ama ındie oyunlar daha çok 'tutku' projesi olduğu için sarıyor.
 
Far Cry 6, GTA 5, NFS: Unbound, Quantum Break, MSFS 2020 denedim 30 dakikadan fazla oynamıyorum. ALT+F4 çekiyorum. En uzun Valorant'ta dayanıyorum, 2 saat yaklaşık, sonra onu da salıyorum. Nasıl aşabilirim?
Knk bunun aslında günümüz oyunlarının artık kaliteli bir iş yapmaktansa para kazanma amaçlarının olduğu herkes tarafından az çok biliniyor. Tavsiyem eski oyunlara bakın (satışta olmayan oyunları korsan deneyimlemenizde bir sakınca yok bence) mesela nfs mi oynamak istiyordunuz Underground 2 veya Most Wanted oynayabilirsin, GTA IV oynamadıysanız çok öneririm. Eğer bir farklılık isterseniz emülatör kurup psp, ps2, ps3 oyunlarını oynayabilirsiniz. Şu an içinde olduğunuz durumu da anlayabiliyorum bunalım gibi bir şeye girmişsin normaldir bana da oluyor ara sıra. Deadpool The Game isimli bir oyunumuz var maalesef artık satışta değil korsan erişebiliyorsunuz ama oyun ister mizahı ister aksiyonu olsun çok eğlenceli, en azından kafa dağıtmalık tavsiye ederim. Her bunalıma girdiğimde bunalımdan çıkmamı sağlıyor oyun.
 
Far Cry 6, GTA 5, NFS: Unbound, Quantum Break, msfs 2020 denedim 30 dakikadan fazla oynamıyorum. Alt+F4 çekiyorum. En uzun Valorant'ta dayanıyorum, 2 saat yaklaşık, sonra onu da salıyorum. Nasıl aşabilirim?

Hocam sizi kıskandım keske bende böyle olabilsem ama sanırım beni oyunlarda tutan şey oyuna küçük bir miktar para yatırmış olmam olabilir para yatırdım bari oynayayım diye bir mantık var bende SİZE PARA YATIRMANIZI ÖNERMİYORUM fakat oyunlara bagli kalmak istiyorsanız bir deneyin.
 

Geri
Yukarı