USB belleği seçiyorum, biraz yükleniyor mavi ekran veriyor. Hem UEFI hem normal denedim olmadı, başka PC ile Low Level format attım yine aynı. Sizce neden olabilir?
Mavi ekranda hangi hatayı veriyor? 32 bit sisteme 64 bit kurmaya çalışma hatası yapmıyorsunuz değil mi, ya da tam tersi? Kurulum yaptığınız ISO dosyasında yada USB'de de hata olabilir.
Mavi ekranda hangi hatayı veriyor? 32 Bit sisteme 64 Bit kurmaya çalışma hatası yapmıyorsunuz değil mi, ya da tam tersi? Kurulum yaptığınız ISO dosyasında ya da USB'de de hata olabilir.
Siz Rufus ile USB belleği yazdıktan sonra BIOS üzerinden USB'yi Boot ettikden sonra format düzgün giderken mavi ekran hatası alıyorsunuz doğru mu anladım?
Mavi ekranda hangi hatayı veriyor? 32 Bit sisteme 64 Bit kurmaya çalışma hatası yapmıyorsunuz değil mi, ya da tam tersi? Kurulum yaptığınız ISO dosyasında ya da USB'de de hata olabilir.
Siz Rufus ile USB belleği yazdıktan sonra BIOS üzerinden USB'yi Boot ettikden sonra format düzgün giderken mavi ekran hatası alıyorsunuz doğru mu anladım?
Windows ve Office ISO'larını kolay bir şekilde indirebileceğiniz araç. Windows 10'un kolay indirme aracının hataları ile uğraşmak istemeyenler için gayet kullanışlı bir yazılım. Windows imajlarına ulaşabileceğiniz gibi, Microsoft Office...