Hiçbir şey yokken Powerful SMB laptop tamamen bozuldu

doğuhanN

Hectopat
Daha fazla  
İyi sosyaller öncelikle, bugün sabah YouTube'dan bilgisayar izlerken bir anda cızırdama sesiyle birlikde, aşağıda gördüğünüz arızalanma gerçekleşti. Önceden ekran kartı VRAM'inde problem olduğu için açılıp kapanmalar oluyordu. Ekran kartını iptal etmiştim. Tek işlemci APU olarak kullanıyordum a. Radan 1 ay geçti ve böyle bir şey oldu. İşlemci daha önce hiç ısındığı için kendini kapamadı. Durup dururken işlemcim mi yandı_ bu neden olabilir_ bilgili arkadaşların yardımına ihtiyacım var. Satacakdım elimde kaldı sanırım.

Laptop bu; V330 (15) | Powerful 15-inch SMB laptop

Dosya Ekleri

• F987C820-CCAF-41FE-892C-245455ACB7C4.jpeg
    F987C820-CCAF-41FE-892C-245455ACB7C4.jpeg
    107,4 KB · Görüntüleme: 50
  • B64BBFD2-67EA-4AC2-99A2-BA1848E2BFF4.jpeg
    B64BBFD2-67EA-4AC2-99A2-BA1848E2BFF4.jpeg
    123,5 KB · Görüntüleme: 49
Son düzenleyen: Moderatör:
İyi sosyaller öncelikle, bugün sabah YouTube'dan bilgisayar izlerken bir anda cızırdama sesiyle birlikde, aşağıda gördüğünüz arızalanma gerçekleşti. Önceden ekran kartı VRAM'inde problem olduğu için açılıp kapanmalar oluyordu. Ekran kartını iptal etmiştim. Tek işlemci APU olarak kullanıyordum a. Radan 1 ay geçti ve böyle bir şey oldu. İşlemci daha önce hiç ısındığı için kendini kapamadı. Durup dururken işlemcim mi yandı_ bu neden olabilir_ bilgili arkadaşların yardımına ihtiyacım var. Satacakdım elimde kaldı sanırım.

Laptop bu; V330 (15) | Powerful 15-inch SMB laptop
Ekran kartını nasıl iptal ettin direkt slottan mı aldınız kartı?
Eğer görüntü ekran kartından geliyorsa VRAM sebepli gitmiştir ekran muhtemelen.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı