Cedric diye çizgi film vardı. 8 yaşındaysanız hayat gerçekten zor diye biterdi. 13 yaşındaysanız hayat gerçekten zor. Bilgisayarınız donuyor falan. Keşke hiç büyümeseydik de tek derdimiz donacak olan bilgisayarımız kalsaydı.
Hocam gerçekten keşke tek sorunum bilgisayarımın donması olsaydı. Psikolojik olarak da çöktüm dediğim gibi diyabet oldum. Bilmiyorsanız araştırın her gün 4 kere iğne vuruluyorum 8 kere parmağımı deliyorum. Yemek istediklerimi hesaplamalar ile yiyiyorum.
Hocam gerçekten keşke tek sorunum bilgisayarımın donması olsaydı. Psikolojik olarak da çöktüm dediğim gibi diyabet oldum. Bilmiyorsanız araştırın her gün 4 kere iğne vuruluyorum 8 kere parmağımı deliyorum. Yemek istediklerimi hesaplamalar ile yiyiyorum.
Gerçekten üzüldüm geçmiş olsun. Bilgisayarınız ile sorunlar anladığım kadarıyla büyük bir sorunlar değil isterseniz ayrı konu açın yardımcı oluruz sıkmayın canınızı.
Hocam çok küçüklüğümden beridir bilgisayar kullanıyorum o kadar kolay kolay virüs yüklemem yüklesem de anlarım zaten. Hatta geçen yediğim zaman kendim silmiştim.