Hiçbir şey yolunda gitmiyor

Hocam PC'ye format atın bence. En azından kasmalar gider içiniz biraz rahatlar.
BIOS nasıl yok onu anlamadım.

Attım zaten daha yeni. BIOS konusunda da Windows açılırken Boot ekranı gözükmüyor. Direkt Windows açılıyor. BIOS'a girmek için delete spamladım ama delete spamlayınca da bilgisayar hiç açılmıyor.

Kusura bakmayın ama hep unlost PC, elraen PC vs. alanlarla dalga geçtim Turbox PC almanın bir üst modeli gibi isterseniz sisteminizi paylaştığınız "bunu ucuza nasıl adam edebiliriz" misali bir konu açarsanız size yardımcı olabiliriz.

Attım zaten daha yeni. BIOS konusunda da Windows açılırken Boot ekranı gözükmüyor. Direkt Windows açılıyor. BIOS'a girmek için delete spamladım ama delete spamlayınca da bilgisayar hiç açılmıyor.

Windows üzerinden BIOS'a girin.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bende öyle biliyordum. Muhtemelen vardır ama ben yanlış söylüyorum galiba.
Siz yanlış söylüyorsunuzdur. Ek olarak PC için sıkmayın canınızı. Sorunlar burada çözülür. Ondan daha önemli şeyler var. İleride mesleğiniz olunca alırsınız zaten. Geçmiş olsun. Diyabet zor hastalık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…