Hiçbir şey zevk vermiyor

Hevesimi aldım öyle şeylerden. Oyun oynamak vs. hiç bir şekilde tat vermiyor. Müzik ve spor dışında iyi gelen bir şey yok. Her sabah hayatı bir kez daha sorguluyorum. Kısaca hayat sarmıyor artık.
Sonu deyil ya dünyanın boşver bi rahatla zevk almaya çalış sürekli sürekli ben bıktım deme her şeyi kafaya takma.

Ne yaparsam yapayım zevk vermiyor. Her şey çok sıkıcı gelmeye başladı. En büyük aktivitem spora gitmek ve müzik dinlemek. Spora da sinir atmak için gidiyorum. Hayattan soğudum son zamanlarda ve gittikçe kopuyorum. Ne yapmalıyım?

Ya benim farkında olmadığım bir şeyin var, ya da çok pesimist'sin :D

Aşk acısının en kötüsü de, başkasıyla sevgili olan, kızı deli sevmek, hiç bir kız da hissetmediğini ondan hissetmek. Onun da senden hoşlanması ama bir olamamak... O yayınımda 3 saat beraberdik, bu gün uyuyamam, sahile gidip biraz müzik dinlemem lazım...

Depresif insana kendi derdi zaten yeter. Hayat hakkındaki endişelerini artırmanın bir yararı olmayacaktır.
Empati,tefekkür veya şükür etmek bile insanı olduğu buhrandan kurtarmaya yarayabilir çünkü insanlar genellikle başka insanların halini anlamadan, düşünmeden kendini üzüyor.

Aşk acısının en kötüsü de, başkasıyla sevgili olan, kızı deli sevmek, hiçbir kız da hissetmediğini ondan hissetmek. Onun da senden hoşlanması ama bir olamamak... O yayınımda 3 saat beraberdik, bugün uyuyamam, sahile gidip biraz müzik dinlemem lazım...
Doğru. Ben ondan önce de hayatı pek sevmeyen biriydim. Tam toparlamaya başlıyorum derken daha da kötü oldum.
Empati, tefekkür veya şükür etmek bile insanı olduğu buhrandan kurtarmaya yarayabilir çünkü insanlar genellikle başka insanların halini anlamadan, düşünmeden kendini üzüyor.
Her gün şükrederim yaradana. Konunun bununla pek bir ilgisi yok hocam.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı