- Makaleler
- 6
Bütçe belirtin. Pardon yanlış oldu
Şaka bir yana bir şeyler üretirseniz; ne olursa en ufak bir şeyden bile başlasanız size faydası olur diye düşünüyorum. Üretkenlik güzel şey.
Normalde spor salonuna gidiyordum, son 1 yıldır gitmiyorum. Virüs olayları bitse zaten ilk yapacağım şeylerden birisi tekrar spor salonuna yazılmak ve fitness'da şu anda mevcut kilolarımı ve acılarımı çıkarmak, boks'ta ise o kum torbasına bütün acılarımı dökmek için gideceğim.Spor salonuna yazıl (hiç iyi bir zamanlama değil ama) ter dök, ağırlık kaldır bırak testesteron gözlerinden fışkırsın. Karamsarlığa ve üzüntüye birebir. Kendini zorla, bağır, küfür et vb. içindeki yabani dürtüleri serbest bırak çok ciddiyim işe yarıyor. Modern erkeğe dayatılan kalıpları yıkmak iyi geliyor bazen. Kore dizisi, anime bırak ya onu her zaman yaparsın![]()
Aslında benim birçok düşüncem vardı, o projeler üzerinde çalışmak için cesaretimi toplayamıyorum. Bu düşünceleri filmden dahi olsa Stark'a borçluyum, gerçek hayatta bir dahi olarak ise Elon Musk'a odaklanıyorum. Umarım da cesaretimi toparlayıp istediğim şeyi yapabilirim.Herkesin içinde dahi bir Stark vardır. Öz güvenini hiç düşürme. Her daim kendini öv. Bundan sonrası gelir ve öz güven kaybını karşılarsın. Sevdiğin bir şeylere odaklanırsan büyük bir kısmını gidermiş olursun.
Ben de memleketimi fazlasıyla özledim, hiçbir yere değişmem. 3 yıldır gitmeye fırsatım olmadı...Yolda yürürken bile zevk almıyorum. Sanki boşuna yaşıyorum, kurduğum hayalleri gerçekleştirememem ve 2 yıldır memleket hasreti beni çok üzüyor.
Bütçem hayallerim kadar deseydim, param 0 TL olurdu..Bütçe belirtin. Pardon yanlış olduŞaka bir yana bir şeyler üretirseniz; ne olursa en ufak bir şeyden bile başlasanız size faydası olur diye düşünüyorum. Üretkenlik güzel şey.
Sanırım bu kadar fazla duyguyu bir arada yaşadığım için bedenim ve ruhum kavga ediyor. Bi' yanım ağlarken bi' yanım korkuyor. Suda boğulur iken rahatlık gibi bir şey. Araştırma yaparken yavaş olacağım gibi, gerçekten fazlasıyla araştırma yapıyordum. Bu tarz bi' oyunla daha da acımı ortaya çıkardım.Yaşadıklarını yaklaşık 1 yıldır yaşıyorum. Benimki biraz gerçekleri öğrenmekten oldu fazla araştırma yapmaktan. Dini inanç olsun hayat olsun bilim olsun araştırdıkça böyle oldum. Bu arada fazla araştırmak kötü bir şey demek istemiyorum alıştıra alıştıra yapın.
Jira bey ne yapıyorsunuzGel senle bir akşam takılalım, hayata geri döndüreyim seni.![]()
Hayatımda sevdiğim bir kadının olmasını çok isterdim abi. Gerçekten şanslısın. Allah mutlu etsin.İnsanı ikiye bölen şeydir, teknoloji, fazlası zarar, azı burukluk. Herşey merkezinde yeteri kadar yapın, oyun vs. İleriki yaşlarda geçip gidiyor. Ben çocukluk hayalim olan bilgisayarı kurdum, ama şimdi evlendim ve artık ne bilgisayara bakıyorum nede başka yere en güzel eglenceniz eşiniz, bebeginiz, anne babanız ve arkadaşlarınız gerisi sadece bir on off tuşu herşey ellerinizde, Saygılar...
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.