Hiçbir şeye tıklamadan hacklenmek mümkün mü?

Konuda iki tane zorba var yorumlara dislike atıyor. Hocam hacklenmek ve virüs varklı şeylerdir. Bir şeye tıklamana gerek yok oltalama yöntemleri mevcut yada bir kişi sohbet sırasında seninle ilgili bilgileri toplar ve bu sonuçlarla denemeler yapar. Atıyorum sohbet sırasında hobilerini sorar doğum tarihin vs vs. Şifrelerinde de bunlardan birileri geçiyorsa neden hacklenmeyesin. Çok önemli birisi değilsen böyle bir şey olmaz tabi.

Ben bilgisayarı açtıktan sonrayı kastettiğini düşünüyorum arkadaşın. Ve gerçekten IP adresini bir şekilde tıklamadan bula bilecek profesyonel hackerler var.
Anladım. Ben biraz fantastik değerlendirmişim olayı.

O halde ağa bağlı olduğunuz andan itibaren güvenlik riski var diyelim.

Benim de dediğim bu hocam zaten. Çok önemli birisi değilseniz hiçbir hacker sizi hacklemeyi bile denemez.

Ben zorba değilim.

Soru aslında şu bilmediğimiz linke veya bir davete tıklamadan diyeyim.

Soru aslında şu bilmediğimiz linke veya bir davete tıklamadan diyeyim.
Bir web sitesinde girdiğinde bir linke, bir resme v.b elementlere tıklamasan bile sayfada javascript kodları sayesinde tıklattırabilir Örnek: trigger.('click', function("hedef element idsi")) v.s .vs yok öyle ben tıklamadım. Tıklatırlar adama

Öyle yapmasa da olur aslında hocam. Ama konu şöyle ki bu kardeşimizi niye biri hacklesin ki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…