Hiçbir şeye tıklamadan hacklenmek mümkün mü?

Konuda iki tane zorba var yorumlara dislike atıyor. Hocam hacklenmek ve virüs varklı şeylerdir. Bir şeye tıklamana gerek yok oltalama yöntemleri mevcut yada bir kişi sohbet sırasında seninle ilgili bilgileri toplar ve bu sonuçlarla denemeler yapar. Atıyorum sohbet sırasında hobilerini sorar doğum tarihin vs vs. Şifrelerinde de bunlardan birileri geçiyorsa neden hacklenmeyesin. Çok önemli birisi değilsen böyle bir şey olmaz tabi.

Konuda iki tane zorba var yorumlara dislike atıyor. Hocam hacklenmek ve virüs varklı şeylerdir. Bir şeye tıklamana gerek yok oltalama yöntemleri mevcut ya da bir kişi sohbet sırasında seninle ilgili bilgileri toplar ve bu sonuçlarla denemeler yapar. Atıyorum sohbet sırasında hobilerini sorar doğum tarihin vs vs. şifrelerinde de bunlardan birileri geçiyorsa neden hacklenmeyesin. Çok önemli birisi değilsen böyle bir şey olmaz tabii.

Benim de dediğim bu hocam zaten. Çok önemli birisi değilseniz hiçbir hacker sizi hacklemeyi bile denemez.

Konuda iki tane zorba var yorumlara dislike atıyor. Hocam hacklenmek ve virüs varklı şeylerdir. Bir şeye tıklamana gerek yok oltalama yöntemleri mevcut yada bir kişi sohbet sırasında seninle ilgili bilgileri toplar ve bu sonuçlarla denemeler yapar. Atıyorum sohbet sırasında hobilerini sorar doğum tarihin vs vs. Şifrelerinde de bunlardan birileri geçiyorsa neden hacklenmeyesin. Çok önemli birisi değilsen böyle bir şey olmaz tabi.
Ben zorba değilim. :(

Soru aslında şu bilmediğimiz linke veya bir davete tıklamadan diyeyim.

Mümkün hocam. Ama paranoya olmaya gerek yok. Kimsenin basit kullanıcıyı bu denli hedef alacağını sanmıyorum. Genelde oltalama sonucu hackleniyor insanlar. Gelen sahte mailler ve sahte programlar aracılığıyla.

Bir web sitesinde girdiğinde bir linke, bir resme v.b elementlere tıklamasan bile sayfada javascript kodları sayesinde tıklattırabilir :) Örnek: trigger.('click', function("hedef element idsi")) v.s .vs yok öyle ben tıklamadım. Tıklatırlar adama :)

Bir web sitesinde girdiğinde bir linke, bir resme vb elementlere tıklamasan bile sayfada JavaScript kodları sayesinde tıklattırabilir :) Örnek: Trigger.('Click', function("hedef element idsi")) vs. Vs yok öyle ben tıklamadım. Tıklatırlar adama :)

Öyle yapmasa da olur aslında hocam. Ama konu şöyle ki bu kardeşimizi niye biri hacklesin ki?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı