Hiçbir şeye yeteneğim yok

Kesinlikle katılıyorum.

Yapabileceğim şeyleri denedim. Hepsinde başarısızım.

Yapabileceğim şeyleri denedim. Hepsinde başarısızım.
Yapamayacağın şeyleri dene. Denemek iyidir. Ve arkadaşın dediği gibi şu olumsuz düşünmeyi bırak. Yapamam edemem diye bir şey yok. Yapanlar nasıl yapıyor ? Deneyerek çalışarak. Pes etmeyerek. Belki şimdi şöyle düşünürsün söylemesi kolay diye. Örnek vereyim : okul içi bir şiir yarışması var. Şiirden pek anlamam. Ama denemek istedim ve katıldım. Kaybettiğim bir şey yok. Belki bir şey bile kazanabilirim. Böyle düşün ve denemekten vazgeçme.

Herkesin kapasitesi ve zekasi kendisine hastır. Ben mesela ilk defa yaptığım bir iste hata yapabiliyorum ama tekrar sayısını 3 4'e çıkarınca işi ögrendigim adamdan daha iyi yapabilecek konuma çıkabiliyorum.

Utanma, denemekten korkma ve okuyup çalış. Genel kültür kazanmak için çok araştırmak ve okumak önemli. Ben her konuda az da olsa bilecek şekilde yetiştirdim kendimi. Bir ortamda muhabbet açıldığında mal gibi kalmam, her zaman sohbete katılabilecek genel kültürüm olur.

Bende de yetenek yok pes ettim sadece yaşamak için yiyorum içiyorum uyuyorum bence gayet güzel yeteneksiz olmak.

Süper kahraman filminde değiliz herkesin yeteneği olması gerekmiyor. Ben problemi açık bir şekilde görüyorum. Tembellik.

Yabancı dilim yok, hiçbir şey anlamıyorum demişsin. Anlamak için yetenek gerekmez, öğrenmek gerekir.

Kitap okumuyorum cahilim demişsin, okursan cahil kalmazsın.

Yazdıklarının çoğu çaba sarfetmemekten kaynaklanıyor.

Benim konuşurken aklıma hiçbir şey gelmiyor. En basitinden arkadaşlarım batak oynamaya çağırdı nasıl bir oyun olduğunu araştırıp gittim. Gidene kadar tüm kuralları unuttum bana mala anlatır gibi defalarca anlatmalarına rağmen anlamadım. Onları izledim sadece sonra da eve gittim zaten.

Yeteneksiz olunca hiçbir sorumluluğunda yok gayet iyi bence.

Bende öyleyim ne eksik ne fazla ama 3 tane dostum var 14 yıllık dostlarım hep bana destek oldular ama onlarda uzakta olduğu için fazla görüşemiyoruz bende senin gibi sosyal hayatta aslında yanlızım sana tavsiyem hiçbir şeyi kafana takma sevdiğin şeyleri yap.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…