Hiçbir şeye yeteneğim yok

Bence bir erkek için böylesine hayat enerjinizi bitirmeyin. Kimse için değmez.
Gerçekten muhteşem görüntüler. Keşke 8K'de izleyebilsem ama olsun. Gerçekten harika görüntüler. Elinize emeğinize sağlık.

Hocam hayatının sonuna kadar böyle gitmeyecek olan bir şey bu. Bazı şeyleri yapmak zorunda kaldığın zaman açılırsın.

Keşke bende de takıntı hastalığı olmasa bazen 1 hafta gidiyor seviniyom geri geliyor.

Yeteneğinizi bir işe yoğunlaşıp ilgi göstererek ortaya çıkartırsınız. Mesela futbolu iyi olan bir adamı amatör maça götür oynayamaz. Çünkü işin alanında tecrübesi yoktur. Ama zamanla antrenman yaparak üst seviyelere çıkabilir. Sevdiğiniz bir konunun üstüne düşün, yapmanız gerekeni yapın zamanla meyvesini verecektir.

Gerçekten çok güzeller, müzik seçimleri de harika olmuş.Elinize sağlık, yetenek bu oluyor işte :") .
Keşke bende de takıntı hastalığı olmasa bazen 1 hafta gidiyor seviniyom geri geliyor.
Benim de anksiyete bozukluğum var, bazen krizlerim 2 hafta kadar sürüyor ve hiçbir şey yapamayacak hale geliyorum. İyileşip kurtuldum diyorum ama bir şey olur ve yine krizimi tetikliyor. Üstelik her defasında da bitmeyecekmiş gibi hissediyorum kaç defadır atlattığım halde.

Az çok ne yaşadığını tahmin edebiliyorum çok zor bir durum Allah sabır ve şifa versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…