Hiçbir şeye yeteneğim yok

Hocam konu ile biraz alakasız ama o videoları render'layıp yüklemeniz ne kadar sürdü?

Benim tavsiyem zevk aldığın bir şey bul. İllaki yeteneğin vardır.

Sen kendini şartladığın sürece hiçbir yeteneğini keşfedemeyeceksin. Kurduğun her cümle olumsuz. Yapamıyorum, edemiyorum, olmuyor vb. sürekli bu tarz kelimeleri kullanmışsın. Kendine güvenmediğin, inanmadığın zaman kimsenin sana diyecekleri fayda etmez. Her şeyden önce kendine güven. Yapabilirim de. Ardından bir hedef belirle ve o hedefe aşık ol. Zaten o hedefi elde etmek için elinden geleni yapacaksın ve yeteneğini keşfetmiş, hayatını kurmaya başlamış olacaksın...

Reis merhabalar, nasılsın? aynı durum devam ediyor mu hala?

Biraz rahat ol ne bu stres, mutsuzluk bizde süpermen değiliz herhalde buradaki hiçbir insanın senden benden farkı yok hepimiz aynıyız zaten kasma kendini bu kadar, elinde internet var sınırsız dünya kafana ne eserse yaz bak araştır bilgi edinmek kolaydır sen istediğin müddetçe kendini sınırlama bu kadar.

Yalnız değilsin .

İnsanların "her insanın en az bir şeye yeteneği vardır" dediğine inanma. Maalesef benim de hiçbir şeye yeteneğim yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…