Hiçbir şeye yeteneğim yok

Sanırım, en mantıklısı o. Umarım çalışırken yanlışlıkla ölmem. O derece sakarım.

Bugüne kadar bulmam gerekmez miydi? Çevreme bakıyorum, neredeyse herkesin bir yeteneği var. Fakat benim yok.

Yetenek sabır işidir hemen bulamayabilirsiniz, denemekten vazgeçmeyin.

Ülkemizde spor denince sadece basketbol futbol voleybol geliyor ve bu sporlar herkes için değil eminim Max denediğin spor bu 3 üdür daha farklı sporlara yönel kayak, parkur, dağ bisikleti, motokros, kampçılık say say bitmez sadece yeşil bir çimde top kovalamak herkesin harcı değil.

Şaka bir yana senin bu yaz işe girmen lazım ve geçiyor bile.

Yetenek dediğin şey çok çalışarak gelişir. Doğuştan yetenekli olmak diye bir şey olduğuna inanmıyorum. Her konuda çok çalışabilirsin.

Bir Anime'de duyduğum bir söz vardı. "Çok çalışmak her zaman dehayı geçer. Çok çalışmak asla sana ihanet etmez." History Strongest Disciple Kenichi

Hiçbir şeye yeteneğinizin olmaması da bir yetenektir bu açıdan bakıp mutlu olabilirsin

ben öyle yapıyorum

Fen bilimleri dediğin şeyin 10. sınıf kimyadaki molekül isimlerini ve periyodik cetveli ezberlemekten ibaret olmadığını bilmelisin önce. Fen idrak yeteneğinle kavrayabileceğin bir bilim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…