Hiçbir siteden indirme yapılmıyor

mvnmt

Decapat
Arkadaşlar merhaba yakın zamanda modemimi değiştirerek hopper DSL modelini aldım fakat herhangi bir indirme yapmak istediğimde şunlar karşıma çıkıyor;

Yapılan denetim beklenenden uzun sürüyor. İnternet bağlantınızı kontrol edin ve sorun devam ederse sayfayı yenileyin.

Web server is down error code 521 visit cloudflare.com for more information.

Forbidden​

You don't have permission to access /hvl7n3hrrefl on this server.

Bir diğer hata ise GTA 5'e Türkçe yama yapmak istediğimde Open IV setup uygulamasını yüklemem gerekiyor setup kendi sitesinden inmedi başka siteden zar zor bularak indirdim fakat bu setupta kendi içinde download yapması gerektiğinden gene hataya düşüyor. Verdiği hata ise şu;

Open IV installation has been cancelled​

Bunun öncesinde hiç böyle hata yoktu her yerden her şeyi indirebiliyordum Keenetic arayüzünde internet güvenliği kısmından filtreleme modunuda kapatıp denedim sorun aynı devam ediyor kesin modem ayarlarından ama ben bulamadım. Bir de büyük ihtimalle ceza alacağım yazım yanlışı illaki vardır bu kadar uzunluktaki bir yazıda cevap yazamayabilirim siz çözümleri yazın arkadaşlar ben deneyeyim.

Extra olarak Steam gibi programlar indirme yapıyor onda sorun yok internetten yabancı kaynaklar inmiyor gibime geldi benim.

Son düzenleme:
Hiçbir siteden indirme yapamadığınızdan emin misiniz? OpenIV yüklerken bu hata normal, internette çözümleri var. Ancak hiçbir siteden indirme yapamıyorsanız internet sağlayıcınızla görüşün.

Çözüm yöntemi olarak ise https://1.1.1.1 WARP kurmayı deneyebilirsiniz.

Hiçbir siteden indirme yapamadığınızdan emin misiniz? Open IV yüklerken bu hata normal, internette çözümleri var. Ancak hiçbir siteden indirme yapamıyorsanız internet sağlayıcınızla görüşün.

Çözüm yöntemi olarak ise https://1.1.1.1 WARP kurmayı deneyebilirsiniz.

Dediğim gibi internette ne zaman indirmeye bir şey açsam yukarıdaki yazdığım hatalar çıkıyor Open IV kendi sitesinden inmiyor verdiği hatada bu web server is down error code 521.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı