Yakının da mma jiu jitsu boks veya güreş tarzı eğitim veren bir yer varsa kaydol dövüş sanatları özgüven kazandırır ve maalesef gelecek hakkında bende kaygılıyım o konuda kimsenin sana yardımcı olacağını sanmam ama sende kendini düzeltip geliştirmek için bir şeyler yapmak zorundasın.

Bıktım tükendim ölümden korkmuyorum artık.
Burda kast ettiğin şeyi sakın yapayım deme. Pandemi herkesi etkiledi, herkes kötü durumda. Sen kendine eğlenicek birşeyler bul. Kendinde eksik olduğunu hissteiğin konuları hallet ders vs. gibi.

Psikoloji önemli, psikoloğa git.

Hepinizin eline emeğine sağlık zaman ayırdığınız için çok teşekkür ederim, 9. sınıfım bilişim bölümünde okuyorum. Yazılım mühendisi olmak gibi bir hayalim var ama onu da umursamıyorum artık çok boş geliyor. 15 saat bilgisayar başında geçirdiğimi söylemiştim o abartı değil ciddiyim yemeğimi de bilgisayar başında yiyorum. Tabii okul olduğu zaman böyle olmuyor. Bölümümde sınıf birincisiyim ama diğer derslerim çok kötü. Başında bu kadar zaman geçirdiğim bilgisayarın bana katkısı İngilizce oldu ingilizcem ortalamanın üstünde hiçbir sıkıntı olmasa bile ben kafama takacak bir şeyler bulabiliyorum huzursuz hissediyorum hakkımı helal etmediğim çok kişi var.

Değişim'i kendin başlatmalısın. Burada ne yazsak boş.

Abi tam da ihtiyacım olan yazıyı yazmışın, çok teşekkür ederim moral oldu.

Ev dışındaki hayatında çekingenliğin, utangaçlığın var mı?

Bir adam var. Denize düştü. O adam hiçbir şey yapmazsa boğulur gider, değil mi? Ama denize düştüğü için değil; çıkmayı denemediği için, çıkamadığı için boğulur.

Bu örnekteki adam sensin. Eğer hiçbir şey yapmazsan boğulup gideceksin. Şuanda konuştuğumuz çoğu milyarder eskiden beş parasızdı. Onlar bırakmadıkları için şimdi milyarları var. Sen de bırakmazsan milyarlara sahip olamasan bile elbet sıkıntılardan kurtulursun. Kim bilir, belki de milyarder olursun?

Kiloluyum derslerim kötü psikolojik rahatsızlıklarım var ve 1 sene sonra KPSS sınavım var halen umudum var yitirmeyin abi cidden sizi bir şey mutlu etmeli etmiyorsa sıkıntı büyük.

Kısaca şunu söyleyeyim; Değiştiremediğin şeyler her zaman olacak, ama değiştirmeyi denemeyeceğin şeyler hiç bir zaman olmayacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…