Evet var öğretmenime bir şey sormaya dahi çekinirim.
Hocam çekinmeyin bakın bende öyleydim böyle atik ol ne kaybedersin. Ya şöyle deyim eğer atılgan olursan çekinmez isen kaybedecek bir şeyin yoktur ama çekingen olursan belki de hayatta çok fırsatı kaçırırsın.

Hayatta bir vasfın olmayıp ölümden korkmuyorsan yaşamanın da bir anlamı yok. Bu lafımdan dolayı intihar etmeni söylememi düşünüyorsan (veya öyle düşünenler olacak) hiç öyle düşünme sen zaten ölmüşsün.

Ayağa kalk ve diril, her şey senin elinde.

Hocam mesela şu da var ben küçük yaştan beri gece güvenliği olarak kaldım ailemle halen kalıyorum orası ayrı da mesela hiç ölümden korkmam sebebini bana sorsan çok şey yaşadım iti kopuğu mu dersin kafamda şişe kırmaya çalışan mı ohooo say say bitiremem ama bunları yaşamamış insan için ölümden korkmamak ciddi bir şey insan bir şey yaşamadan bu düşüncelere giriyor ise sıkıntı.

Kenidini anlat deseler aynısını derdim.

Sokratesin sevdiğim ve özümsediğim bir sözü var Sorgulanmamış hayat, yaşamaya değmez! Kısaca kendini sorgula, geliştir kendine objektif olarak bak kendinde beğenmediğin bir şeyler varsa değiştir he birde öz farkındalığını yükseltmeye çalış farkındalık önemli bir şey.

Son düzenleme:
15 yaşındasın Hayatın ve Hayat tecrübelerin başlamış bile.
Daha oyuna dahil olmadan havlu atıyorsun.
Pes etme şimdiden, önünde uzun ve zorlu bir yol var, daha.
Şu an yaşadığın sadece ergenlik buhranları.
Yeni şeyler keşfettikçe ve öğrendikçe bunların çok saçma olduğunu düşüneceksin.

Düştüğün zaman kalkmasını, pes etmemeyi ve kendini geliştirmeyi öğrenirsen "vasfın olduğunu" anlarsın.

Durumuna üzülüp "bir şey yapamıyorum" demek sadece yerinde saymaktır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…