Merhaba, Onvo 012, Hifree G1 ve Nave65 arasında kaldım. Önerebileceğiniz model hangisidir ve neden? Ayrıca Hifree S1 Plus diye bir model gördüm fakat webde hiçbir tanıtım yok. Özellikle Hifrees1 Plus modelinin fiyatının ucuz olması cezbetti. G1 vs S1 arasındaki fiyat farkına değer mi yoksa S1 Plus fiyatı F/P olarak kacırılmaması gereken bir segment midir? Değerli görüşlerinizi bekliyorum.
https://www.hepsiburada.com/hifree-s1-plus-elektrikli-scooter-pm-HBC00002XQYFB Özellikle bu model fiyat açısından alınsa pişman eder mi? Diğerlerine yaklaşık 3 katı vermeye gerek var mıdır?
Merhaba, öncelikle Nave65'e ben pek güvenemiyorum. Bir fren sorunu varmış, o sorun çözüldü mü bilmiyorum fakat eğer çözülmediyse bence çok büyük risk. Sorun şu, belirli bir hıza çıktığınızda frene bastığınız zaman teker kitleniyor ve sizi üzerinizden atıyor. Daha detaylı bilgi için
Bu videonun ilk 10 dakikasında bahsediyor, oraya göz atabilirsiniz. Yorumlarda da 2. yorumda bir kullanıcı bu sorundan bahsetmiş, benim tecrübem olmadı.
Hifree S1 ile G1 arasında ise motor gücü ve amartisör farkını görebildim resimlerine ve özelliklerine baktığımda. İkisi de çok yokuş çıkamaz gibi geldi, motor güçleri 350W ve 500W ikisi de tek çeker. Ama G1 düz yolda daha iyi sanırım. Ayrıca amortisör olarak da arada fark var anladığım kadarıyla.
Onvo 012 motor gücü olarak önde, 800W. Belli başlı yokuşları çıkabilir, fakat çıkamadığı yokuşlar kesin olur. Çok dikleri çıkamaz. Tek çeker çünkü 012 de. Ön amortisörü için çok sert diyenler de var, çözümü var diyenler de var. Fakat fabrika çıkışlı sertse müdahele etmek ne kadar doğru bilmiyorum. Belki de bütünlüğü için müdahele edilmemesi gerekiyor olabilir, tam bilgim yok. Müdahele edip kullananlar da var. Arka amortisörü ise eğer 12X Plustaki gibiyse bence gayet iyi. Bende 12X Plus var, gayet yaylanıyor, tabi ki daha iyileri de vardır fakat bütçe de ona göre artıyor.
S1 ise dediğim gibi 350W ve amortisörleri yok galiba. Diğerlerindeki fiyat farkı artı özellikler sağlıyor yani. Boş bir pahallılık değil.
Daha önemlisi siz ne için almak istiyorsunuz? En fazla bütçeniz ne kadar? Aradığınız özellikler ne? Çok yokuş çıkacakmısınız?
Bu ve
bu videolar Hifree G1 hakkında daha detaylı bilgi sağlayacaktır. Ürün tanıtımı kanallarından ziyade bu gibi kanallar daha iyi ve objektif bilgi sağlayabilir diye düşünüyorum.