High on Life vs Stray

Swoxre

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RTX 3050Tİ
İ5 12TH
16GB RAM
İkisi de sevdiğim oyun Stray’i izlemiştim ama çok hatırlamıyorum, beğenmiştim. Hol ise gameplay’lerini falan görmüştüm, hoş duruyordu. Hangisi daha iyi? Alacağım da.

Kişisel zevk meselesi eğer mizahı yönü ağır basan eğlenceli bir oyun arıyorsan High on Life alabilirsin Rick and Morty'nin yapımcıları yapmıştı hatta Morty seslendiriyordu yanlış hatırlamıyorsam. Stray ise daha chill bir oyun.

İkisi de sevdiğim oyun Stray'i izlemiştim ama çok hatırlamıyorum, beğenmiştim. Hol ise Gameplay'lerini falan görmüştüm, hoş duruyordu. Hangisi daha iyi? Alacağım da.

High on Life çok daha iyi kendi tarzı olan bir oyun. Stray direkt balon bana kalırsa.

İkisi de sevdiğim oyun Stray'i izlemiştim ama çok hatırlamıyorum, beğenmiştim. Hol ise Gameplay'lerini falan görmüştüm, hoş duruyordu. Hangisi daha iyi? Alacağım da.

Bence Stray ilk 1 2 saat güzel hissettirip sonra çok bayıyor oyunda başka mekanik yok sadece koş zıpla kedi gibi tırman mırıldan duvar köşelerine tuş basarak çık. Oyun oynadıüımı hissedemedim açıkçası bir de zıplamak için köşelere bakmak beni oyundan uzaklaştırdı sanki point and Click oyun oynuyormuş gibi hissettiriyor. Oyun gibi değil.

High on Life al çok daha iyi. Stray de kedisin ama neredeyse kedi olarak hiçbir şey yapmıyorsun.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı