High Power 600W 80+ Gold alınır mı?

• Konuyu başlatan methz
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 14
  • Görüntüleme 3.054
Arkadaşlar teknobiyotik kanalında bu PSU RTX 3090 ve R9 3950X ile kullanılmış ve sorun çıkmamış. En azından öyle görünüyor. Ben bu ürünü önce 1050 Ti, R5 5600X ve B550 Tomahawk ile kullanacağım. Daha sonra da ekran kartını 3060 Ti yapacağım. Sizce herhangi bir sorun çıkartır mı? Koruması vs. var mı?

Hocam, 3090 için biraz abartılı olmuş. Fakat sizin sistem için uyumlu olur.

Şuanda almayacağım. Ne kadar düşer fiyatı? Ve ortalama ne zaman düşer bir fikriniz var mı?
Bundan yaklaşık 1 hafta öncesine kadar 580-600 TL gibi fiyatlara rahatça buluyordunuz, öyle diyeyim.
Şu an en ucuzu bu sanırsam.

Hocam render gibi işleriniz yoksa bence R5 5600X almayın. Oyun amaçlıysa ekran kartına yatırım yapın. Korumaları tam diye biliyorum. Kaliteli bir PSU.

Hocam ne alaka anlayamadım. Sadece ekran kartına yatırım yapsam darboğaz yapar sonuçta. Hem işlemci olarak ne almamı istiyosunuz anlayamadım. Zaten Ryzen 5000 serisi bütün serilerin tekli çekirdek performansını aşmıyor mu Intel dahil?
Bundan yaklaşık 1 hafta öncesine kadar 580-600 TL gibi fiyatlara rahatça buluyordunuz, öyle diyeyim.
Şu an en ucuzu bu sanırsam.
Anladım teşekkür ederim kontrol ediyorum her gün zaten. Düştüğü zaman almaya çalışırım.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı