High Power 700W 80+ PSU kaliteli midir?

Altarein

Hectopat
İyi geceler. Ben Ryzen 5 2600 ve RX 590'lı ikiliye bu PSU'yu almayı düşünüyorum. Kaliteli mi yoksa sıkıntılı mı? Bütçem uyduğu için sormak istedim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam High Power kötü bir marka değil. Sadece bazı ürünleri daha güvenilir, daha iyi diyelim. Üstteki arkadaşın attığı PSU daha tercih edilebilir. Ama senin attığın da alınabilir.

PSU çok önemli bir parçadır. Kalitesini kanıtlamış markalara emanet edin sisteminizi 700W 380 TL olabilir mi sizce?
Neden olmasın? Demekki olabiliyormuş. 700w para yapan kısmı bile değil.

İndirim günlerini tam geçmedik neyin havasıdır bu? Markada sıkıntı yok attığın model ise diğerleri kadar olmasa da kaliteli bir markadır. Kalitesiz markalar bellidir zaten her yerde söylüyoruz.

High Power giriş seviyesi bir markadır. Ürünleri kötü değildir. Bence aynı bütçeye daha kaliteli ürünler bulunabilir.
Orta seviye bir PSU olmasına karşın FSP bu işin kralı denilecek firmalardan biridir. Bunu tercih edebilirsiniz. Rahatlıkla RX 590 ve Ryzen işlemciyi besleyecektir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…