High Power 700W 80+ PSU kaliteli midir?

Açıkçası çok bilmişlik taslamayayım ama PSU için FSP markasından şikayetçi olanı görmedim. Genel olarak forumun tercih ve tavsiyeleri de bu yönde ama siz illa kullanıp deneyimlemişseniz bilemiyorum.

Dostum High Power PSU kullanan biri olarak söylüyorum ne yere gömerim ne baş tacı ederim. Buraya gelip ucuz çin işi muamelesi yapılmasını da anlamıyorum açıkçası. Malum kasaların yanında gelen cooler master PSU, corsair PSU'larında sorun çıkardığını gördük.

Kaliteli mi sorusunda gelecek olursak, üzmez :) . 700W çok gereksiz kaçabilir. 550W "daha kaliteli" bir PSU'ya yönelebilirsin :) ...

High Power'ın 500W'lık bir modelini kullandım ve hiçbir sorun yaşamamıştım. High Power, everest ve gamepower gibi markalarla karşılaştırılacak bir marka değil. Ama çok çok iyi olduğunu da söyleyemem. Bütçen kısıtlıysa 700W falan almana gerek yok. O sisteme 600W bile fazlasıyla yetecektir. 550-600W olan modellere yönelip çok daha iyi markaların PSU'larını tercih etmeni tavsiye ederim. FSP linki atmış bir arkadaş onu tercih edebilirsin. Ben HP'yi, zamanında mecburiyetten ve bütçem 200 TL olduğu için almıştım, fakat 380-400 TL bütçe olsa FSP alırdım. Şimdiki kullandığım PSU'yu FSP alacaktım normalde ama maalesef onun da acelesi vardı ve mağazadan almam gerekiyordu.

Şaka gibi insanlar var, git rampage al o zaman. High Power 700W 80+ Simplicity kullanıyorum. Gayet sessiz, kaliteli. Sosyal'de denetimi şart koyun. High Power köklü bir markadır ve öyle ezilecek kalitede değildir.

Alternatif olarak kendi kullandigim Silverstone strider 80+ serisini oneririm. malzeme kalitesi genel olarak iyi ve de gerçekten sessiz calisiyor. 330 liraya almıştım Hb'dan.

8 belki 10 yıl oldu High Power Absolute 650 Watt kullanıyorum. Halen taş gibi. Ancak arkadaşların dediklerine katılıyorum. Yani kalitelidir ancak daha çok tercih edilen modellere yönelebilirsiniz. Ben de yeni PSU alsam muhtemelen onlara yönelirim.

Bir arkadaş şunu yollamış belki bu uygun olabilir. Sonuçta bütçe olarak çok bir farkı yok.

High Power F/P ürünüdür ama daha iyi ürünlerde mevcut attığım PSU'yu almanız sizin için en iyi seçenek olacaktır.

440tl ye almıştım marka kötü mü bilmiyorum sistemi zararı istemiyorum kötüyse iptal edebilirim, 500tl bütçe önerisi istiyorum. r5 3600 + rx 5700 xt nitro+ için 650w olsun.

Bende şu an VS550 +80 SILVER var sorun yok. O sorun var diyenlere pek bakma, evet haklılar bu PSU'larda sorun vardı ama şu anda piyasada olan VS serisi PSU'ların hepsi yenilendi. Bu PSU'nun sorunu çok ses çıkartmasıydı ama oda çözüldü artık. Bence alabilirsin istersen ama kabloları çok kalın kasan küçükse sorun yaşarsın belki birazcık. Yani o aldığın VS650'nin sana 2017 üretim gelmesi şansı %1 bile değildir belki.
VS550'lerde de zamanında sorunlar cıktı rampage gibi marka ile High Power yan yana koyarken inşallah ironi yapmışındır. High Power kötü marka diyenler toplansın 2 sistemimde de High Power var biri 500W 80+ bronze 4 senelik şuan ki 600W 80+ Gold. Alınabilir marka Gold sertifikali olanlarına bakmanı oneririm daha kalitelidir.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı