High Power 750W 80+ GOLD Performance GD Alınır mı?

Alpinist

Centipat
  • ASUS TUF Gaming X570-PLUS Wi-Fi AM4 ATX anakart
  • AMD Ryzen 7 3700X
  • MSI GeForce RTX2070 Super Gaming X Trio 8 GB GDDR6 256Bit DX12
  • G.Skill Trident Z Neo RGB 16 GB (2x8GB) 3600MHz DDR4 RAM
  • Seagate 2TB Barracuda 256MB 7200RPM
  • Corsair 480 GB MP510 CSSD-F480GBMP510 M.2 PCI-Express 3.0 SSD
Bu sistemi diziyorum arkadaşlar. Kasa olarak cooler master masterbox MB520 ARGB modelini alacağım. PSU olarak High power 750W performance GD 80+ Gold güç kaynağını düşünüyorum. Sizlere sorum bu PSU sistem için iyi bir tercih midir? Herhangi bir sorun yaşar mıyım?
Fiyatı 700 TL civarında bulunuyor şu an bir de. Almalı mıyım yoksa daha aşağılara iner mi?

• ASUS TUF Gaming X570-PLUS Wi-Fi AM4 ATX anakart.
  • AMD Ryzen 7 3700X.
  • MSI GeForce RTX2070 Super Gaming X Trio 8 GB GDDR6 256Bit DX12.
  • G.Skill Trident Z Neo RGB 16 GB (2x8GB) 3600MHz DDR4 RAM.
  • Seagate 2TB Barracuda 256MB 7200RPM.
  • Corsair 480 GB MP510 CSSD-F480GBMP510 M.2 PCI-Express 3.0 SSD.
Bu sistemi diziyorum arkadaşlar. Kasa olarak Cooler Master Masterbox MB520 ARGB modelini alacağım. PSU olarak High Power 750W performance GD 80+ Gold güç kaynağını düşünüyorum. Sizlere sorum bu PSU sistem için iyi bir tercih midir? Herhangi bir sorun yaşar mıyım?
Fiyatı 700 TL civarında bulunuyor şu an bir de. Almalı mıyım yoksa daha aşağılara iner mi?

PSU konusunda sıkıntı yaşamazsınız ama kasa konusunda yaşabilirsiniz. Stoklarda Cooler Master TD500 mesh bulabilirseniz almanızı öneririm. Bunlar dışında sistem güzel.

PSU konusunda sıkıntı yaşamazsınız ama kasa konusunda yaşabilirsiniz. Stoklarda Cooler Master TD500 mesh bulabilirseniz almanızı öneririm. Bunlar dışında sistem güzel.
Büyük olasılıkla zaten cooler master alacağım kasayı ya mb520 ya mb511 ya da sizin dediğiniz gibi td500 mesh. Aslından gönlümden de td 500 geçiyor ama stok sorunu var 3 model içinde. O yüzden birazda stok ve fiyat durumuna göre bir tercih edeceğim. Aldım PSU'yu 695TL'ye. Baya araştırdım hiç kötü yorum okumadım PSU hakkında.

Büyük olasılıkla zaten Cooler Master alacağım kasayı ya MB520'ya MB511 ya da sizin dediğiniz gibi TD500 mesh. Aslından gönlümden de TD 500 geçiyor ama stok sorunu var 3 model içinde. O yüzden birazda stok ve fiyat durumuna göre bir tercih edeceğim. Aldım PSU'yu 695TL'ye. Baya araştırdım hiç kötü yorum okumadım PSU hakkında.

Hayırlı olsun dostum iyi günlerde kullanman dileğimle.

Bilginiz var mı bilmiyorum ama eğer varsa aydınlatırsanız sevinirim. Aldığım X570 anakartta CPU için 12 pin girişi var sanırım fakat PSU 4+4 pin girişi sağlıyor sanırım. Bir sorun oluşturur mu?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı