High Power 750W 80+ Gold performance GD alınır mı?

Çok anlamıyorum ben ama.

4+4 olarak hafif ayrıktı ben çok zorlanmadan taktım. Yani kablo uzunluğu oraya tam yetti.

Bana kalırsa önce ürünü alın, kablo yetmezse sonra bakarsınız uzatma kablosuna. (Bulmak zor mu bilmiyorum ama arkadaşlar yardımcı oluyor burada)

Bu sorun bir uzatma kablosuyla çözülebilir mi? Mümkün mü?
Hocam ürünü alın, bir elinize gelsin. Bu sonraki aşama. Önce denemeniz lazım. Bende tam yetiyor ve kablolar sağlam olduğu için küçük bükülmeleri dert etmiyorum. Eğer uzatma alacaksanız da siyah sleeve bir kablo alırsanız hem görüntü bozulmaz hem de sorununuz kolaylıkla çözülür. Maalesef öneride bulunamayacağım fakat arkadaşlar yardımcı olmuş gördüğüm kadarıyla.

Hocam ürünü alın, bir elinize gelsin. Bu sonraki aşama. Önce denemeniz lazım. Bende tam yetiyor ve kablolar sağlam olduğu için küçük bükülmeleri dert etmiyorum. Eğer uzatma alacaksanız da siyah sleeve bir kablo alırsanız hem görüntü bozulmaz hem de sorununuz kolaylıkla çözülür. Maalesef öneride bulunamayacağım fakat arkadaşlar yardımcı olmuş gördüğüm kadarıyla.
Sizin kasadan almayı düşünüyordum zaten. Bu kasanın kablolama kısımları iyi ayarlanmış diye duydum. Aynı kasayı kullanacağımdan sizde yettiyse bende de yeter diye düşünüyorum. Ufak bükülmeler dediğiniz ne kadar? Size zahmet olacak ama zaten kasanın yanı zaten cam kapağı açmadan da olsa bir fotoğraf atmanız mümkün mü? Ayrıca konu dışı ama hava sirkülasyonundan memnun musunuz?

Cooler Master TD 500 Mesh White yapmış olduğu incelemede detaylıca anlatmaya çalıştım bakabilirsiniz. Başka bir sorunuz varsa da yanıtlamaya çalışırım. Bükülme dediğim de kabloyu alt taraftan aldığım için -geliş yolundan kaynaklı olarak- hafif aşağı çekiyor, kablolar aşağı doğru bir tık ama pin girişinde bir zorlanma yok.

InkedWhatsApp Image 2020-12-11 at 12.48.36_LI.jpg

Cooler Master TD 500 Mesh White yapmış olduğu incelemede detaylıca anlatmaya çalıştım bakabilirsiniz. Başka bir sorunuz varsa da yanıtlamaya çalışırım. Bükülme dediğim de kabloyu alt taraftan aldığım için -geliş yolundan kaynaklı olarak- hafif aşağı çekiyor, kablolar aşağı doğru bir tık ama pin girişinde bir zorlanma yok.

Eki Görüntüle 775110
Dediğim gibi aynı kasadan almayı planladığımdan kablonun nasıl duracağını resim sayesinde anlamış oldum. Bu arada PSU' da yükte fan sesi duyuluyor mu?

O siteyi ilk defa gördüm, daha bilindik bir siteden bulursam alırım belki. Ayrıca 8'li mi yoksa 4'lüye mi ihtiyacım olduğunu nerden öğrenebilirim? Alırsam da sırıtmaması için siyah alırım.
Aynı sitenin N11 satışı da mevcut.

Dediğim gibi aynı kasadan almayı planladığımdan kablonun nasıl duracağını resim sayesinde anlamış oldum. Bu arada PSU' da yükte fan sesi duyuluyor mu?
Ben çok duymadım. Fakat FurMark testinde render kapatınca yaklaşık 2000 FPS veriyor. O zaman sanıyorum PSU'dan baya bir güç alması gerekiyor ve coil whine olmasını umduğum ancak akım sesine benzer bir ses duyuyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı